Bezárás

MKB Bank, MKB-Euroleasing, MEGFOSZ – újabb közös lépés

Írta: Szerkesztőség - 2019 január 23.

Az esemény a magyar agrárgazdaság egyik legjelentősebb szakmai rendezvénye, ahová mintegy 45 ezer látogatót várnak.  Az MKB Bank, az MKB-Euroleasing és a MEGFOSZ sokrétű összefogásának – szakiskolai előadások, kooperáció Pályaválasztási Napokon, az agrárszakmát népszerűsítő honlapok létrehozása – egyik kiemelkedő állomása ez. Az agrárágazat szereplőinek tekintélyes találkozója ugyanis lehetőséget teremt a szektor számára arra, hogy szezonon kívül mutathassák be a szakma újdonságait és az aktuális trendeket a gazdálkodók részére. Az MKB Pénzügyi Csoport és a MEGFOSZ impozáns standdal, versenyképes ajánlatokkal és interaktív játékokkal készül az eseményre, mindezeken felül itt kerül sor a Legyél Te is mezőgépész! Országos Bajnokság döntőjére.  A 2016-ban több partner közreműködésével életre hívott vetélkedő célja, hogy minél több fiatal figyelmét ráirányítsa a biztos jövőt kínáló mezőgépész szakmára. Az MKB Pénzügyi Csoport mint a MEGFOSZ stratégiai partnere – társadalmi felelősségvállalási programjának részeként – a játék szakmai és financiális támogatásával a fiatalok pénzügyi tudatosságra nevelését, edukációját kívánja elősegíteni.

MKB bank

Vály Judit, az MKB-Euroleasing vezérigazgatója:
Kellenek új, szakképzett emberek; a fiatal generáció megszólítása elkerülhetetlen, mert bennük van a jövő! Ideális, ha a tradíció és az innováció egyszerre van jelen egy gazdaságban, ahogy az MKB-Euroleasingnél is erre az egyensúlyra törekszünk.

Simon Attila, az MKB Bank Agrárium Főosztályának vezetője:
Az MKB Agrárpartner nemcsak egy egyszerű pénzügyi termék, hanem egy komplex szolgáltatás. Sikerült a piacon egy teljesen új szemléletet be­vezetnünk. Értünk a tradíciókat követő gazdák nyelvén és az innovatív megoldások felé nyitott fiatalok nyelvén is. Az MKB Bank ezért is kiemelt tá­mogatója a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége által indított Legyél Te is mezőgépé­sz! programnak.

Dr. Medina Viktor a MEGFOSZ igazgatója:
Nagyon örülök, hogy több ágazatot is érintő összefogás tudott megvalósulni, hiszen az agráriumban és a technológia világában az elmúlt időszakban történő változások teljesen átalakították a mezőgépész szakmát. Sokkal érdekesebbé és sokszínűbbé vált. A klasszikus gépészeti témakör informatikai, elektronikai és gazdasági ismeretekkel is kiegészült. A megfelelő pénzügyi ismeretek birtokában pedig ki lehet kalkulálni, hogy egy jól tervezett gépberuházás jelentősen segítheti a profittermelő képességet. Mindezek alapján elmondható, hogy a mezőgépészet egy izgalmas és hosszú távon biztos karriert kínáló szakmává vált. Erre szeretnénk a kiállításon felhívni a figyelmet.

Bővebb információk: [email protected]
[email protected]