fbpx

Most még gyorsabb és egyszerűbb a Kramptól rendelni

Írta: Szerkesztőség - 2013 október 15.

Az utóbbi néhány hónapban a Kramp keményen dolgozott webáruházának új kialakításán. Az új, átlátható, egyszerű kialakításnak, könnyű kezelhetőségnek és számos műszaki fejlesztésnek köszönhetően az ügyfelek most még egyszerűbben találhatják meg, amit keresnek. Kramp. Ilyen egyszerű.

 

 

 

 

A Krampot az online kereskedelem egyik úttörőjeként ismerik az alkatrésziparban.

2001-ben a műszaki nagykereskedők között elsőként a varsseveldi vállalat nyitott webáruházat — logikus lépés volt, mert a Kramp számára mindig elsődleges volt az ügyfélrendelések egyszerűsége.

A megújult webáruház megnyitásával a Kramp készen áll a következő lépésre: az ügyfelek által elvárt minőség és a gyors és optimálisan egyszerű rendelés egyidejű biztosítására.

Megnyitása előtt az új webáruházat ügyfelek és szakemberek egy csoportja alaposan letesztelte.

 

A legújabb fejlesztések…

Az új kialakítás számos új funkciót tartalmaz, melyek egyszerűbbé teszik a rendelést az ügyfél számára.

Például a webáruház automatikusan igazodik az oldal megtekintéséhez használt eszközhöz és annak képernyőfelbontásához (számítógép monitor, mobil és táblagép).

A keresett elemeket az ügyfél a számára fontos kritériumok szerint találhatja meg — és a megfelelő szűrőkre kattintva elérheti, hogy csak a megfelelő jellemzőkkel bíró termékek jelenjenek meg.

A praktikus felugró gombbal bármikor megtekinthetők a termékinformációk.

 

Ne keresgéljen, csak találja meg!

Gyorsabb keresés kevesebb kattintással; ez a fő előny, amely az ügyfeleknek fel fog tűnni az új és rendezett termékmenüben való navigáláskor.

A legújabb webes technológiának köszönhetően a keresési eredmények most gyorsabban jelennek meg.

Mindezen változások azt jelentik, hogy ügyfeleink számíthatnak a legjobb felhasználói élményre.

 

A Kramp vállalatról

A Kramp megkönnyíti és hatékonyabbá teszi a munkát megrendelői számára.

A hollandiai Varsseveldben alapított, kezdetben egyszemélyes vállalkozás Európa egyik legjelentősebb nagykereskedőjévé vált a műszaki területen.

Teljes körű beszállítóként és műszaki szakértőként a Kramp napjainkban számos vállalat stratégiai partnere a mezőgazdasági, az erdőművelési és kertészeti, a földmunka, illetve az ipari ágazatban.

16 országban 20 telephellyel, valamint 1400 munkatárssal biztosítjuk, hogy ügyfeleink szerte Európában mindig időben jussanak hozzá a megfelelő alkatrészekhez.