Multiva – a friss északi vonal bemutatkozik Hódmezővásárhelyen is

Írta: Szerkesztőség - 2014 április 10.
Látogassa meg standunkat a XXI. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazdasági Napok kiállításon, a B szektorban (Gépkiállítási tér), és ismerje meg frissített modelljeinket!

Megújult! DiscMaster+ – A DiscMaster rövidtárcsa a magyarországi tartóstesztek eredményeképpen továbbfejlesztett hengersorral kiváló minőségű tarlóhántó eszköz a gazdák gépparkjában. A széles profilú acél tömörítő henger kiegyenlíti a talaj felszínét és a növényi maradványokat a talajba nyomja. A DiscMaster+ tömörítő hengere három részre oszlik, a kialakításnak köszönhetően a szállító kerekek a talajművelést végző tárcsák és a henger közé kerültek. Ez az egyedi konstrukció mozgékonyságot és stabilitást biztosít a gépnek a talajon, a kiváló minőségű acél és az erős szerkezet pedig hosszú élettartamot garantál a gép számára. A vontatott és félig függesztett modellek felszerelhetők első simítóval, ami a szántott talajok elegyengetésének hatékony eszköze. A vontatott modellek két oldalsó szelvénnyel rendelkeznek, amelyek szállítás közben felhajthatók.

ÚJ! TopLine Super XL – Többcélú kombinátor minden körülményhez. Közvetlenül a tarlóban, sekély művelési mód esetén és szántott talajhoz is kiváló. Egyedülállóan tágas kialakításával, a 9 kapatengellyel és a magas és erős TerraSuper kapákkal tarlóban is megbízhatóan dolgozik. Fő feladata a magágykészítés bármilyen körülmények között, de akár kalászosok utáni tarlóhántáshoz is kiváló. A TopLine Super a végletekig leegyszerűsíti a talajművelés és vetés folyamatát, de szükség esetén kitűnően alkalmazható intenzívebb talajelmunkálási rendszer részeként is.

Multiva Magyarország Kft.

Honlap: www.multiva.hu

Telefon: +36 30 929 5293