fbpx

Nagy területteljesítmény mellett, precíz munkavégzésre képes a John Deere permetezőgép

Írta: - 2017 június 26.

Forintos Istvánnal, a Cseri Agrár Kft. vezetőjével beszélgettünk legújabb John Deere beruházásuk kapcsán. A Kemenesmagas környékén található vállalkozásban körülbelül 540 hektárt művelnek, ahol búza, kukorica mellett repcét és tavaszi árpát is vetnek.

Forintos István, Cseri Agrár Kft.

Mikor és miért döntött John Deere vontatott permetező mellett?

2014-ben vásároltuk az első vontatott permetezőgépünket, egy John Deere 962l típusú gépet. Azért választottuk a márkát, mert ár-érték arányban megfelelőnek tartottuk. A vásárlás óta eltelt 3 év használat és 13.460 ha munkavégzés után elmondhatom, hogy a nagy területteljesítmény mellett precíz munkavégzésre is képes a John Deere permetezőgép.

2017-ben is ez a márka mellett tettük le a voksunkat, ugyanis idén bővítettük a gépparkunkat egy John Deere M740/27M típusú vontatott permetezőgéppel, és bízunk benne, hogy hasonlóan jól kiszolgál majd bennünket.

Kinek ajánlaná a permetezőgépet?

Olyan precíz munkavégzésre igényes gazdálkodóknak ajánlanám, akik nagy területtel, azon belül nagy táblamérettel rendelkeznek, hiszen leginkább így lehet a permetezőgép nyújtotta nagy területteljesítményt a legjobban kihasználni.