fbpx

NE KOCKÁZTASSON!

Írta: Szerkesztőség - 2020 február 01.

A mezőgazdasági önjáró gépek üzemeltetésének egyik sajátossága, hogy időnként akár hosszabb időszakon keresztül sem üzemelnek, így akár hónapok is eltelhetnek úgy, hogy nem indítják be őket. Ellenben, amikor megkezdődnek a mezőgazdasági munkák, folyamatosan szükség van a megbízható működésükre.

Az erőgép „szíve” a motor, amelynek hatékony és biztonságos üzemeléséhez professzionális védelemre van szüksége, amit többek között a gépgyártó közreműködésével fejlesztett, megfelelő jóváhagyásokkal rendelkező kenőanyagok biztosítanak. A John Deere mindig is elkötelezett volt az iránt, hogy gépeit a legkorszerűbb, a környezetvédelmi előírásoknak megfelelő, hatékony üzemű motorokkal lássa el, és a működtetésükhöz szükséges anyagokat is kínáljon ügyfelei számára. Ezért is biztosítja már hosszú ideje a saját fejlesztésű kenőanyagokat minden géptípusához.

Honnan tudhatja, hogy a megvásárolt hordó, flakon tényleg azt a kiváló minőségű, eredeti John Deere kenőanyagot tartalmazza?

A KITE Zrt. a mezőgazdasági-kenőanyag piacon elsőként vezeti be a megkülönböztető biztonsági jelzések, hologramos címkék alkalmazását, melyek garanciát jelentenek a gépüzemeltetők számára. A matricák mindegyikén megtalálható a KITE Zrt. logója, a megbízható forrást jelölő védjegy, az egyediséget jelző sorszámmal ellátott QR-kód és a hamisítás elkerülését szolgáló hologram. Az egyedisége abban rejlik, hogy a zárókupakot és a hordót, valamint flakont összekötő hologramos címke csakis roncsolással távolítható el a termékről, egyúttal maradandó nyomot hagyva a csomagoláson. 2019 októberétől a KITE Zrt. által forgalmazott John Deere motor-, hajtómű- és UTTO-olajok kupakjain megtalálhatóak a speciális, hologramos címkék, ami biztosítékot jelent Ügyfeleink számára, hogy a hordóban a John Deere előírásainak megfelelő és a gép terheléséhez igazodó, kiváló minőségűolaj van.

5+1 érv a mellett, hogy miért érdemes a hologramos címkével ellátott prémium John Deere kenőanyagot választani:

1. A KITE Zrt. az új John Deere gépek hivatalos magyarországi disztribútora, ezáltal a John Deere kenőanyagok hazai forgalmazója, stabil szállítói, szakmai háttérrel.
2. Vállalatunk minden, a kenőanyagok forgalmazásához kötődő hatósági engedély birtokában van, ami ahhoz szükséges, hogy forgalmazhasson kenőanyagokat, valamint biztonságos tárolási és szállítási kapacitással rendelkezik.

3. A KITE Zrt. a termékek után megfizet minden, a jogszabályok által előírt termékdíjat és adót.

4. A védjegy garancia arra, hogy a flakonban, hordóban a gépe számára megfelelő kenőanyag van.

5. Vállalatunk a Magyar Ásványolaj Szövetség tagja. Mint ilyen egyetért a szervezet céljaival, és támogatja a piac átláthatóvá tételét.

5+1. 20 alközpontban 270 főt meghaladó létszámú, szakképzett szervizhálózatunkkal biztosítjuk partnereink gépeinek a felkészítését, szakszerű javítását és a gépek üzembiztos működését.

Amellett, hogy a legjobb minőségű kenőanyagot választja a gépébe, fordítson figyelmet arra is, hogy a termék forrása is megbízható legyen. Hiszen a nem biztonságos forrásból származó vagy kétes minőségű kenőanyag jelentős károkat okozhat a motorban és az erőátviteli rendszerben egyaránt. A KITE Zrt.-nél elkötelezettek vagyunk, és folyamatosan azon dolgozunk, hogy partnereink a lehető legkönnyebben be tudják azonosítani az eredeti, megbízható forrásból származó kenőanyagokat. Ne kockáztasson, és válassza a KITE védjeggyel ellátott John Deere kenőanyagokat!