fbpx
711344

Nemzetközi Kubota Konferencia Magyarországon

Írta: - 2021 december 13. -Hirdetés

A Kubota márkanév világszerte ismert és elismert. Japánból indult több mint 130 évvel ezelőtt, de mára minden kontinensen megtalálható. Mindenhol a japán technológiát, minőséget és megbízhatóságot képviseli a mezőgazdasági és építőipari gépekben, valamint a csőhálózatokban és víztisztító berendezésekben is.

Nemzetközi Kubota KonferenciaCél a nemzetközi kapcsolatok, a kereskedők közötti összefogás megerősítése (Fotó: Két-KATA Kft.)

Kubota márkakereskedők találkozója

2021 novemberében – a pandémia óta először – megrendezték a közép-európai Kubota márkakereskedők éves találkozóját, és a Két-KATA Kft.-t érte a megtiszteltetés, hogy helyet adhatott a konferenciának. A találkozó célja, hogy erősítse a nemzetközi kapcsolatokat és a kereskedők közötti összefogást.

A Két-KATA Kft. vadonatúj dányi telephelyén látta vendégül Közép-Európa számos márkakereskedésének küldöttségét, valamint a Kubota európai vezetőit. A vendégeket Szira Krisztián, a cég kereskedelmi koordinátora köszöntötte, valamint mutatta be számukra az új építésű szervizműhelyet és irodakomplexumot.

Nemzetközi Kubota KonferenciaA vendégeket Szira Krisztián, a cég kereskedelmi koordinátora köszöntötte (Fotó: Két-KATA Kft.)

Magyarországon is egyre népszerűbb a Kubota

A Két-KATA Kft. jelentős piaci növekedést és fejlesztéseket valósított meg az elmúlt években, ezért is kapott lehetőséget a márka számára kiemelkedő fontossággal bíró konferencia megrendezésére. A találkozón számos előadó felszólalt, köztük a Kubota európai regionális igazgatója, Maciej Rujner is. A témák között szerepelt a márka jövőbeni európai és globális terveinek és célkitűzéseinek előrevetítése, valamint az eddigi közép-európai és magyarországi eredmények összefoglalása.

A Két-KATA Kft. elismerésben részesült a fáradhatatlan munkájáért és a Kubota márka magas szintű háttértámogatásáért.

Nemzetközi Kubota KonferenciaA szállítási és logisztikai nehézségek ellenére a Kubota igyekszik a jövőben is a legmagasabb minőségű szolgáltatásokat nyújtani (Fotó: Két-KATA Kft.)

Tartós és hosszú távú együttműködés

Maciej Rujner biztosította a jelenlévőket, hogy a szállítási és logisztikai nehézségek ellenére a Kubota európai részlegei a jövőben is azon dolgoznak, hogy a legmagasabb minőségű traktorokat és szervizszolgáltatást nyújtsák minden ügyfelüknek. Megtesznek mindent a fokozott igények belátható időn belüli maradéktalan teljesítéséért. Egyben megerősítette a résztvevőket a tartós és hosszú távú együttműködésről. Kiemelte a Kubota mezőgazdasági traktorokra biztosított 5 éves garancia üzenetét és fontosságát, valamint a kelet-európai mezőgazdasági ügyfelek kimagasló újravásárlási igényét és hajlandóságát.

A Két-KATA Kft. természetesen gondoskodott arról is, hogy a vendégek megismerjék az igazi magyar vendégszeretetet. A nap végén ajándékcsomagokkal távozhattak a vendégek, melyek országszerte híres borokat, kolbászt, és más hungarikumokat tartalmaztak.

Nemzetközi Kubota KonferenciaA Két-KATA Kft. vadonatúj dányi telephelyén szervezte meg a konferenciát (Fotó: Két-KATA Kft.)

Két-Kata Kft.