Letölthető a NUFARM idei termékkatalógusa.
A kiadvány letölthető ide kattintva.
Hírlevél
Nem akarsz lemaradni a mezőgazdaság cikkeiről? Add meg az e-mail címed, és mi elküldjük neked a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélreElőző
OPTImális választás!Következő
Hibridválasztásból a maximumotElővetemény, gyomflóra, időjárás, tartamhatás – döntő szempontok a kukorica-gyomirtáshoz az FMC-Agro két készítményénél.
A bogyókötődés elején járunk a szőlőben. Ebben a fenológiai állapotban mind a lombozat, mind a fürtök nagyon fogékonyak a fő szőlőbetegségekre – a lisztharmatra, a peronoszpórára, a botritiszre, sőt az időjárás is kedvez a járványok kialakulásának.
Nyár végi, kora őszi számunk fókuszában az őszi kalászosok és a repce áll.
Ismét Szarvason találkoztak a gazdálkodók, hogy az immár 20 éves Kwizda Agro aktuális ajánlatairól a már hagyományokkal rendelkező fajtabemutató és növényvédelmi bemutató keretében tájékozódjanak.
A növényvilág több száz millió éves fejlődése során a növények képessé váltak megvédeni magukat az őket érő külső behatásoktól, így a rovarok támadása ellen is.
Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.
A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.
Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.
This website uses Google Analytics to collect anonymous information such as the number of visitors to the site, and the most popular pages.
Keeping this cookie enabled helps us to improve our website.
A feltétlenül szükséges sütiket mindenkor engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.