Nyílt Nap az Agro-Békés Kft.-nél

case ih 600 traktor

A CASE IH gépek teljes palettája bemutatásra kerül számos újdonsággal. Többek között bemutatkozik a Farmall U széria, mely 95 LE-től 115 LE-ig lesz a kínálatban. Ez a család váltja a korábbi JXU szériát számos újítással felvértezve. A bemutatón 95 LE-s Farmalltól a 550 LE-s Quadtrac törzscsuklós traktorig minden modell kiállításra kerül. Így megtekinthető lesz még a már TIER IV-es technológiával rendelkező MAXXUM, a PUMA, a PUMA CVX – dupla kuplungos fokozatmentes hajtóművel – és a MAGNUM sorozat is. A betakarító gépek közül az egyre népszerűbb, egyedi rotoros technológiával rendelkező AXIAL-FLOW 8120-as széria lesz megtekinthető.

case ih afx 9230 kombájn

A Kverneland Group munkagépei közül többféle ekét, RAU permetezőt, Accord M-Drill mechanikus és a tárcsás magágykészítővel szerelt pneumatikus Accord MSC gabonavetőgépeket, ACCORD OPTIMA HD kukorica vetőgépet, függesztett és vontatott grubbereket és rövidtárcsákat mutatunk be.

strom swifterdisc xo 80e81

Megtekinthető lesz továbbá számos STROM gép, melyek masszív kialakításuk és nagy munkaszélességük mellett alkalmasak a kötött, letömörödött talajokon való hatékony munkavégzésre. Kiállításra kerül a palettáról a TERRALAND lazító, a SWIFTER kompaktor – őszi és tavaszi munkákra is alkalmas -, a FINISHER tárcsás tarlóhántó, valamint kétfajta rövidtárcsa is, a Swifterdisc és a nagyobb tárcslevelekkel és egyedi megoldásokkal rendelkező ATLAS is. A STROM tárcsák és lazítók egyes modelljeire akár 20%-os kedvezményt kínálunk a rendezvényünk alatti érdeklődőknek.

Terraland TO

Továbbá számos egyéb gép is kiállításra kerül a teljesség igénye nélkül, többek között Jean de Brue hengerek, Geringhof, OROS, NAS vágóasztalok, műtrágyaszórók is. A rendezvényre ellátogatókat igen csábító akciókkal várjuk, ebéddel és hideg sörrel látjuk vendégül őket június 14-én. További részletekért és regisztrációért kérjük, látogassák meg honlapunkat!

adapter agro békés Case Ih kombájn Kverneland rövidtárcsa technika traktor