OBIAL török siló és technológia épül Nagyszénáson.

Egyre több úgynevezett keleti cég fejlődött látványosan az elmúlt évtizedekben, a hagyományos piacaikon kívül egyre nagyobb az aktivitásuk az európai országokban is.

Az ALTUNTAS GRUP az OBIAL silók és technológiák gyártója is nagy hangsúlyt fektet az európai terjeszkedésre, ezért a 2016. évtől mint teljes jogú képviselet működünk együtt.

Az OBIAL török gyártmányú silók komplett be- és kitárolási technológiával, szellőzők és hőmérők széles választékával rendelhetők.

Nem kevesebb mint 70 országban rendelkeznek referenciákkal, 2016/2017-től már Magyarországon is épül OBIAL siló- és anyagmozgató technológia.

Termékkínálatukban sík és kúpos aljú silótárolók is találhatók, 15.000 t/siló kapacitásig. A silók és anyagmozgatógépek Magnelis műanyag bevonatot is kapnak, amely a legjobb korrózióállóságot biztosítja, növelve az élettartamot. Jellemző az is, hogy a siló és egyéb berendezések nagyon erős kivitelűek, tartós igénybevételre méretezettek. A silótárolók nagy tömegűek és erősített kúpszerkezettel rendelkeznek. Minőségük megfelel az EU-szabványoknak.

Az ALTUNTAS GRUP biztosítja a projektek komplex kivitelezését illetve a megrendelt termékek teljes körű leszállítását, melybe nemcsak a silók tartoznak bele, hanem a szellőzőrendszerek, hőmérők, anyagmozgatáshoz szükséges eszközök (szalag, láncos szállítók, felvonók), továbbá igény szerint acélszerkezetek, tranzitsilók, tisztítók és szárítók.

Amennyiben szükséges, a szereléshez szükséges eszközöket is leszállítják, valamint szerelésvezetőt is biztosítanak.

Az első OBIAL siló a fejlesztésre és az újra mindig nyitott Október 6. Gazda Kft. nagyszénási telephelyén létesül 2017. júliusi átadással. Az OBIAL DT 1817 síkaljú siló 3.000 tonna kapacitású, bolygócsigával, szellőzéssel, hőmérsékletméréssel rendelkezik és kiegészítésként 80 t/h teljesítményű felvonók és szintén 80 t/h teljesítményű láncosszállítók kerültek beépítésre. Nagy várakozás előzte meg a török projektet, a török fél mindig korrekt, segítőkész volt, határidőre megtörtént a leszállítás és a szerelést is nyomon követték.

A minőség teljesen megfelelő, minden igényt kielégít, a dokumentációk egyértelműek voltak.

Megállapítható, hogy a kelet felől érkező termékekre is érdemes odafigyelni, mert minőségük kielégít minden követelményt, és méltó ellenfelei a nyugat-európai és amerikai gyártóknak.

www.goldcornsro.com, www.obial.com.tr


Kapcsolódó hírek

  Talajművelés, műtrágyázás és vetés egy menetben – Focus TD

  A Focus TD vetőgép felépítésében annyiban különbözik a Pronto DC vetőgéptől, hogy a Pronto-ban ismert rövidtárcsa helyett, egy kapa mezőt találunk….

  Kutasd a fenntartható agráriumot!

  Idén is elindítja a versenyképes és fenntartható mezőgazdaság kutatóinak támogatását célzó pályázatát a K&H Bank.

  Amikor a megoldás – CLICK PRO

  Az elmúlt évek hektikus időjárási tényezői és az EU szigorú engedélyezési mechanizmusa egyre precízebb és ezzel egyidejűleg egyre rugalmasabb gazdálkodást kíván meg a termelőktől,…

  Repcepercek

  A repce az egyik legköltségesebb, viszont a legkorábban bevételt hozó növényünk, de számos növényvédelmi beavatkozást igényel. Mivel a magas…

  McHale bálacsomagolók

  Az esős tavasz kapcsán sokakban megfordult a szénakészítés helyett valamilyen más módon történő szálastakarmány betakarítás.