fbpx

Online rendelési felülettel is erősít a Rákoskeverő Kft.

Írta: Kalmár Nárcisz - 2017 augusztus 25.

Keverőüzemünk immár több mint negyven éve működik Budapesten, ez idő alatt ugyan többször volt tulajdonosváltás, de ez a gyártás folyamatosságát sosem befolyásolta. Büszkék vagyunk arra, hogy még ma is vannak olyan kollégák, akik az üzem alapkőletételekor is jelen voltak, és jelenleg is csapatunk aktív tagjai. 2017 év elején a cég ismét tulajdonosváltáson ment át, amivel együtt a vezetés is megújult. A cél az volt, hogy egy fiatalos lendületes vállalkozás benyomását keltsük, ezért szakemberek bevonásával új arculatot hoztunk létre a régi „Rákosmezeje táp” termékeink köré – mutatta be a kft-t Tajti Péter ügyvezető, akivel a cég hitvallásáról és az idéntől bevezetésre kerülő újításokról is beszélgettem.

Mi a cég vezérelve?

Fő szempontunk a mai igényekhez igazítani a termékkínálatunkat, így első dolgunk a piackutatás volt, aminek az eredménye alapján módosítottunk az előző vezetés stratégiáján, miszerint a baromfiágazat volt a fő vásárlói piac. Úgy véljük, hogy Budapesten és környékén a lótartás az elmúlt időkben jelentősen megugrott, ezért részükre több új terméket is bevezettünk kifejezetten az állattartók igényei alapján. Véleményünk szerint jelenleg nincs olyan felhasználási igény, melyet ne tudnánk kielégíteni, de ha mégis egyedi igénnyel keresne fel minket valaki, akkor is szívesen állunk a rendelkezésére.

Milyen újdonságokkal várják a megrendelőket?

Az egyik nagy újítás, amit nem olyan régen vezettünk be, az az, hogy bárki számára már kis mennyiségtől is egyedi receptúra alapján legyártjuk a megrendelt tápot. Már 3 kilogrammos kiszerelésű tápot is forgalmazunk, ami jelentősen megkönnyíti az állattartók dolgát.

Jó példa erre, amikor egy lovat egy napra el kell szállítani, és az élelmének biztosításához így már nem egy 20-25 kilógrammos zsákot kell magukkal vinni, majd a nap végén bontottan visszaszállítani – mely közben kiborulhat, szennyeződik… stb. -, hanem elegendő egy vagy két 3 kilogrammos kiszerelésű tápot elrakni, mely az állat egész napi szükségletét biztosítja.

A mai kornak megfelelően most már nálunk is lehet online házhoz rendelni, ami ritkaság ebben az ágazatban. Szeretnénk ezzel is egyszerűsíteni és könnyebbé tenni vásárlóink számára az állataik, kedvenceik takarmányának beszerzését.

Bízunk abban, hogy a fiatalos, lendületes új irányvonallal a régi és új vásárlóink bizalmát is megnyerjük!

Kalmár Nárcisz