fbpx

POLMETÁL Pruszynski Kft Tető és homlokzatburkolat trapézlemezzel

Írta: Szerkesztőség - 2011 május 27.

Cégünk a magyarországi piacon, a lengyelországi fém tetőfedő anyagok gyártásában piacvezető Grupa Pruszynski csoport tagjaként 2002 óta van jelen.

A termékeink horganyzott acéllemezből hideg hengerléssel készülnek, műanyag festékréteggel ellátva, ami a magas minőségi követelményeknek teljes mértékben megfelel, valamint tökéletes védelmet nyújt a környezeti hatásokkal szemben.

 

A cégcsoport által gyártott burkoló elemeket elsősorban ipari és mezőgazdasági csarnokok, családi házak, álmennyezetek szerelésére használják.

 

Kiváló minőségű termékeket ajánlunk, amelyet többéves garanciával támasztunk alá, ami azért lehetséges, mert a legkorszerűbb technológiával, gépparkkal és alapanyaggal dolgozunk.

A lemeztermékekre 10-15 év garanciát vállalunk, amelyek élettartama horganyzott lemez esetén 25 év, 50µm festett lemez esetén 40-50 év.

Különböző magasságú és bordakialakítású trapézlemezből több mint 20 féle méretet gyártunk festett, horganyzott és alucink kivitelben egyaránt, ezek közül a legalacsonyabb bordamagasságú 6 mm, a legmagasabb 160 mm.

A Magyarországon gyártott trapézlemezeink a homlokzatokra leggyakrabban használt TH20, a tetőfedésre használt TH45, illetve a 2008 tavasza óta gyártott tetőre és homlokzatra egyaránt használatos TH35 trapézlemez.

 

Termékeink bevonati rendszere az alábbiak szerint tevődik össze

  • Horganyréteg mindkét oldalon 275 g/m2
  • Passziváló réteg mindkét oldalon
  • Primer réteg mindkét oldalon
  • Színoldali festékbevonat, 25 um, 35 um, vagy 50 um festékréteggel
  • Hátoldali védőlakk

A lemezek rögzítését az EPDM gumis gyűrűvel ellátott önfúrós (fogadószerkezettől függően különböző fúróteljesítményű) szerkezeti csavarok szolgálják.

A gumi nem érzékeny a hőmérséklet ingadozásaira, biztosítja a rögzítés szorosságát. A lemezeket 4,8 x 19 mm-es önfúrós fűzőcsavarokkal rögzítjük egymáshoz.

A két oldalon horganyozott és több rétegű festékkel bevont trapézlemezek garantálják a hosszú élettartamot.

A többfajta felületen való felhasználhatósága, valamint a széles színskála lehetővé teszi, hogy a tetőt a homlokzattal és a környezettel összhangba hozzuk.

Annak köszönhetően, hogy a lemezeket konkrét hosszúságban gyártják le, a hulladék minimális mennyiségre csökken.

A trapézlemezek súlya 0,5 mm vastagságban mindössze kb. 5 kg/m², így szerelhetősége könnyű és gyors, tárolása, szállítása egyszerű.

 

POLMETÁL PRUSZYNSKI KFT

H-9736 Tormásliget, Ipartelep 127/5

Tel: 94/565-164

Fax: 94/565-165

Email: [email protected]

www.pruszynski.hu