Professzionális gépek a VEKTOR Mezőgép Kft. portfóliójából

Rendelkezünk azon gépekkel berendezésekkel, és technológiákkal, melyek egyetlen szőlő- és gyümölcstermelő gépparkjából sem hiányozhatnak!

A 21. század kihívásaira csúcstechnológiát képviselő és kiváló ár-érték aránnyal bíró gépekkel, és technológiával kíván válaszolni a Vektor Mezőgép Kft, aki a szőlő- gyümölcstermesztés, és az ehhez kapcsolódó áruvá készítés feladataihoz is kínál magas színvonalú hátteret a termelőeszközöktől a tárolás és csomagolást is magában foglaló teljes vertikumra kiterjedően. A termékpalettában szerepelnek talajművelő eszközök, kultivátorok, soraljművelők, csonkázók, előmetszők, komposztszórók, gally- és venyigezúzók, mulcskaszák, permetező és porozó gépek, a betakarítást segítő önjáró szedőállványok, rázógépek, szállító-rakodó eszközök, tárházi osztályozó és csomagológépek, és tartályládák.

A képviselt gyártók közül az olaszországi FALC mulcsozó, talajművelő eszközei, a holland MUNCKHOF speciális permetezőgépei és a jól bevált PLUK-O-TRAK szedőállványok számos hazai termelőnél bizonyítottak már, évtizedek óta remek munkát végeznek, mely többek között innovatív működésüknek köszönhető.

Pluk-O-Trak

A Pluk-O-Trak gyümölcsbetakarító-gép egy kiváló eszköz az év minden szakára, megszervezi betakarítási munkáit és jelentősen növeli betakarító gépének szedési teljesítményét. A metszést, ritkítást és a jégvédelmet a lehető leghatékonyabban végzi. Az egyedülálló gép rendelkezik platformokkal, melyek lehetővé teszik a szedő embereknek a betakarítási munkát minden magasságban, létra használata nélkül, így tehát minden létrával végzett munkával kapcsolatos veszély egyszer s mindenkorra megszűnik! A magyar piacon sikeresen bevezetésre kerültek a spanyol INDUSTRIAS DAVID gyártó cég eszközei. Figyelemre méltó, masszív síkfal-metszőket gyártanak akár fűrészlapos akár alternáló kivitelben. Profi munkaeszköz a gyümölcsfák előmetszésére, ahol minden egyes fűrésztárcsát egy független hidromotor hajt (nincs ékszíj vagy lánchajtás).

INDUSTRIAS DAVID

Termékpalettájuk egy másik zászlóshajója a komposzt- és ásványi anyagszórók, melyek képesek az anyagot akár a talajba húzott árokba, a sor alá mulcsozással, akár a teljes talajfelszínre kijuttatni. Opcióként rendelhető hozzá gyorskapcsoló berendezés, így nem szükséges a munkafolyamathoz külön rakodógép, amennyiben a traktoron van homlokrakodó.

Soraljművelők

Külön figyelmet érdemelnek azok a soraljművelők (különböző kivitelekben), amelyekkel a nagy munkasebességen kívül (6-9 km/ó!) a kicsi karbantartási igénye mellett kifogástalan munkát lehet végezni, mind a szőlőben, mind pedig a gyümölcsösökben. Az elektrohidraulika által vezérelt soraljművelő arra lett kifejlesztve, hogy a növények (min. 1 cm átm.) körüli talajt művelje, ill. a gyomokat kiirtsa. A tőhöz képest egyszerre végez radiál ill. paralelogramma elmozdulást (2 az 1-ben) ami jelen pillanatban páratlan a piacon! A növényszárat egy elektronikus vezérlő egység érzékeli. A kar csak a szükséges mozgást végzi, hogy az ütközést elkerülje, és ne tegyen kárt a növényben. Itt kell megemlíteni a régen elfelejtett porozó gépeket, melyeket profi, nagyteljesítményű változatba gyárt a cég.

További információ: www.vektor-mezogep.hu/iddavid/


Komposzt- és ásványianyag szóró

Az áruvá készítés folyamatában egyedi tervezéssel, a piaci- termelői viszonyok figyelembevételével, magas színvonalú tanácsadással kínáljuk a holland PERFECT valamint BURG osztályozó, válogató és csomagoló berendezéseit. Igény szerint megtalálhatóak itt a kisebb üzemeknek is megfizethető egyszerűbb mechanikus berendezések, és a nagyüzemeknek szánt teljesen automata számítógéppel vezérelt osztályozó csomagoló sorok. A VEKTOR portfólió új eleme az ICOEL osztályozó és csomagoló gépcsalád. Az ICOEL mechanikus- és elektronikus osztályozói minden igény kielégítésére alkalmasak. A mechanikus osztályozók méretre, az elektronikus gyorsjáratú láncos-csészés osztályozók súlyra (fix csésze) illetve súlyra, méretre, színre, belső- és külső hibára (forgatásos csésze) osztályoznak. Az elektronikus osztályozók az egész kis méretű gyümölcsöktől (cseresznye Ø 15-45 mm) az alma, körte, stb. (Ø 60-130 mm) méreteken át egészen a nagy méretű gyümölcsökig és zöldségekig (Ø 100-200 mm pl. sárgadinnye) képesek a közel gömb alakú gyümölcsök és zöldségek osztályozására. Speciális osztályozók a kompakt körasztalos osztályozó, illetve az uborka osztályozására alkalmas osztályozók Az ICOEL termékcsalád magába foglalja ezen túlmenően a száraz és vizes tartályláda ürítőket, különféle csomagoló szalagokat és komplett csomagoló egységeket, tartályláda töltőket, palettázó robotokat is.


ICOEL osztályozó

Az ICOEL gépekre jellemző a nagyfokú kíméletesség, pontosság, a kezelőbarát szoftver, az üzemi statisztika, a nyomonkövethetőség egyszerű, pontos, megbízható és gyors elkészítése. A szőlő- és gyümölcstermesztés elkötelezett támogatójaként a Vektor Mezőgép Kft. új kiadvánnyal jelentkezik, mely A-tól Z-ig megoldást kínál a gazdálkodás során felmerülő kihívásokra. A katalógusunk letölthető a honlapunkról, vagy ingyenesen rendelhető kereskedőinknél! A cég képzett, az agrotechnikában, kertészetben jártas szakemberein keresztül a legkorszerűbb technológiai elvárásoknak megfelelő gépeket, extrákat ajánlja partnerei számára. Hasonlóan figyelemre méltó termékpalettával rendelkeznek a kertészeti ágazat egy másik területén, a zöldség és burgonyatermesztés is.

Az általuk forgalmazott eszközök megismerése érdekében, kérjük, hogy keressék meg a www.vektor-mezogep.hu honlapjukat, vagy szakkereskedőiket.

Az Ön sikere a mi sikerünk is!

VEKTOR Mezőgép Kft. cégvezetés

Minden további kérdés felmerülése esetén készséggel áll az Önök rendelkezésére:
Farkas Balázs – ágazatvezető
Tel.: +36 70 375 4830
e-mail:
farkasb@vektor-mezogep.hu
Bűtös György – régióvezető
(Kelet)Tel.: +36 70 375 4814
e-mail:
butosg@vektor-mezogep.hu

agrár betakarítás gyümölcs kertészet komposzt mezőgazdaság növény permetező tartály technika teljesítmény termelő termesztés VEKTOR