fbpx

Pronar gépek a Dorkertől

Írta: Szerkesztőség - 2011 február 03.

Cégünk a Dorker Kft. ez év őszén megkezdet a Pronar gépek értékesítését. Miért a Pronar? A minőségi és igen széles géppark, a megbízhatóság és kiemelkedően jó árérték arány miatt.

A cég igen széles termékpalettáját folyamatosan bővít, ebben jelenleg megtalálhatók a

– Pronar mezőgazdasági és kommunális traktorok,

– Kommunális munkagépek, hótolók, söprűk, homokszóró adapterek.

2003 óta megkezdte szériagyártásban a mezőgazdasági, kertészeti, építőipari pótkocsik gyártását, 2-3 tengelyes kivitelben, 2-24 tonnás kivitelig a szigorú Eu Conform ISO 2001 minőségirányítási rendszerek által meghatározott gyártási folyamatok alapján. 2009-ben újabb lépést tett a mezőgazdasági gépek fejlesztése gyártása területén és a zöld takarmány kezelő gépek gyártását végzi Lengyelország legjobb tervezőmérnökei közreműködésével.

Ide tartoznak:

– a tárcsás fűkaszák, melyek 2,1- 8,1 méteres vágási szélességig készülnek. Tiszta, szép vágás, pontos vágásmagasság és megfelelő termelékenység jellemzi. Magas színvonalú hajtó és vágórendszer került kialakításra melyeket a világ legnagyobb mezőgazdasági gépgyártói is használnak. Ez mellet a cég jelentős figyelmet szentel a gépek folyamatos fejlesztésének így tárcsás fűkaszák rövidesen szársértős kivitelben is megtalálhatóak lesznek a termékpalettán.

– rendterítők 5,3-7,3 m-es munkaszélességgel szálastakarmány kezelésre szolgálnak.

– rendsodrók 3 m-től 4,2 méteres munkaszélességig kaphatók, rugalmas felfüggesztése a mobil fejeknek köszönhetően fejleszti a manőverezési képességet és a felszíni talajkövetést, valamint a két lengéscsillapító javítja a munkakörülményeket és segíti a munkagép középen maradását a traktor mögött.

– Bálacsomagolók vontatott, önrakodós kivitelben rendelhetők, amelyeknek használatakor nincs szükség más gépekre mint például homlokrakodókra,vagy egyéb rakodógépre.

– Fixkamrás körbálázók dupla kötésű zsineg kötözéssel, ami jelentősen felgyorsítja a kötözési folyamatot, valamint hálókötözéssel is rendelhető.

A Pronar cég 1989-es megalapítása óta folyamatos fejlődésen és fejlesztésen megy keresztül jelenleg Lengyelország 300 legnagyobb vállalata közé tartozik.

Üzletpolitikájuk fontos eleme mindenben megfelelni a vevői igényeknek ezért 2001-ben bevezetésre került ISO 9001:2001 szigorú folyamatirányítási rendszer ami növeli a termékek versenyképességet illetve kiküszöböli a gyártási folyamatok során fellépő esetleges összeszerelési hibákat.

Termékeiket a világ számos országába exportálják és megelégedéssel használják, mint például Németországban, Ausztriában, Norvégiában, Csehországban és most már Magyarországon a Dorkernél is elérhetők.

Keresse Ön is a minőséget!

www. dorker.hu