fbpx

Radikális növekedés a CASE IH-nál

Írta: Szerkesztőség - 2012 július 03.

Piros megoldások a zöld kihívásokra

A mezőgazdaság kulcsszerepet játszik a 21. század kihívásainak való megfelelésben. A CASE IH támogatást nyújt a modern mezőgazdasági technológiákra irányuló befektetésekhez a világ minden táján.

St. Valentin/Ausztria, 2011.11.18.

A világ növekvő népessége és a mezőgazdasági termékekre irányuló gyorsan növekvő igény következtében az agrárium kulcsszerepet fog játszani a 21. század gazdaságában, mint annak egyik elsődleges szektora.

Ez volt Andreas Klauser, a Case IH elnökének és vezérigazgatójának a mezőgépgyártó által, a 2011-es Agritechnika kiállításon megrendezett sajtókonferenciáján elmondott beszédének fő üzenete.

Klauser szerint új stratégiák szükségesek a mezőgazdaság korábban kihasználatlan erőforrásainak hasznosításához és a meglévő termelési rendszerek fenntarthatóbb és hatékonyabb újraszervezéséhez.

„A mezőgazdaság az elkövetkezendő évtizedekben óriási kihívások elé néz” – jelentette ki Klauser. „Ez azt jelenti, hogy a termelőknek innovatív és fenntartható eszközökre, valamint hatékony mezőgazdasági eljárásokra lesz szüksége.”

Klauser elmagyarázta, hogy a cég növekedésének legfontosabb területei az európai és az észak-amerikai piacok.

A cég legfontosabb gyárai már most is a maximális kapacitásukon dolgoznak, és a Racine-ben (USA) található összeszerelő üzemben nemrég be kellett vezetni a két műszakos munkarendet a Magnum traktor iránt jelentkező vásárlói kereslet kielégítése érdekében.

 

Az általa gyártott legtöbb traktor és kombájn sorozatban bevezetett újításokon kívül a Case IH bejelentette, hogy jelentősen fogja bővíteni a tevékenységének precíziós gazdálkodási és Fejlett Gazdálkodási Rendszer (AFS) szegmensét.

„Intenzíven dolgozunk ebben a szektorban a Trimble-lel létrejött stratégiai együttműködés keretében, továbbá létrehoztunk egy új üzletágat kifejezetten a modern precíziós gazdálkodási alkalmazások és szolgáltatások fejlesztésére, amelyet a területre szakosodott specialisták támogatnak” – magyarázta Steve Timmons, globális marketing főigazgató.

„Ezt az új üzletágat arra hoztuk létre, hogy erősítsük a kutatási és fejlesztési tevékenységünket, továbbá új és innovatív termékek sorozatának bevezetését tervezzük, amelyek jobb megoldásokat fognak nyújtani a vásárlóink számára.”

Timmons megjegyezte, hogy a Case IH-nak a hét minden napján és a nap 24 órájában hívható Max Service telefonos támogató szolgáltatásának továbbfejlesztése érdekében hamarosan bevezetnek egy új, AFS Connect nevű térinformatikai csomagot.

Ez a csomag lehetővé fogja tenni, hogy a Case IH szerviz szakemberei képessé válnak a gépadatokhoz való valós idejű távoli hozzáférésre a gépekbe épített modern technológia segítségével.

Matthew Foster, a Case IH európai értékesítési elnök-helyettese elárulta, hogy a Case IH tovább növeli a szolgáltatás irányában meglévő elkötelezettségét.

Az európai központban, az ausztriai St. Valentin-ben egy új oktatási centrum kialakítása van folyamatban.

Eben a létesítményben intenzív továbbképzésekre lesz lehetőség a Case IH európai márkaképviselői hálózatának szerviz és értékesítési munkatársai részére.

Ez az új központ a már meglévő oktatási létesítmények kibővítése, amely további találkozási lehetőséget biztosít a márkaképviselők és viszonteladók számára.

Ezen kívül 2011-ben a Case IH elindította a saját internetes oktatási programját.

Foster bejelentett egy már elindított, új szerviz rendszert, amely 2012 első félévétől a márkaképviselők számára vásárló specifikus karbantartási programokat fog nyújtani.

Ennek célja olyan csomagok ajánlása a vevők számára, amelyek a leginkább megfelelnek az egyes gazdaságok működésének, gépeinek, továbbá meghosszabbított garanciát és biztosítási opciókat kínál.

 

A CASE IH a CNH egyik márkája

A profi gazdálkodók a Case IH termékeit választják, amelyek a mezőgazdasági gépgyártás több mint 160 éves tradícióját és tapasztalatát hordozzák magukban.

A traktorok, kombájnok és bálázók nagyteljesítményű termékskálája, amelyet a magasan képzett márkaképviselőinknek az egész világra kiterjedő hálózata támogat, akik elkötelezettek arra, hogy a vásárlóink számára olyan kiváló terméktámogatást és nagyteljesítményű megoldásokat biztosítsanak, amelyek a 21. században elvárt termelékenységhez és hatékonysághoz szükségesek.

 

Invest Géépkereskedelmi Kft.

2942 Nagyigmánd, Gépállomás u. 1.

Tel.: 34/569-090 vagy 091

Fax: 34/569-093

Web: www.investkft.hu

A Case IH által kínált termékekkel és professzionális szolgáltatásokkal kapcsolatos bővebb tudnivalók az alábbi weboldalon találhatók: www.investkft.hu

Forrás: http://mediacentre.caseiheurope.com/.