fbpx

Sikeres Amatechnica 2018 kiállítás erős bel- és külföldi szakmai látogatottsággal

Írta: Szerkesztőség - 2018 július 18.

Sikeres Amatechnica 2018 kiállítás erős bel- és külföldi szakmai látogatottsággal

A „GO for Innovation” mottó égisze alatt az „Amatechnica 2018” szakkiállítás 2018. május 24-én sikeresen bemutatkozott mintegy 6000 bel- és külföldi mezőgazdasági termelő, bérvállalkozó és értékesítő partner előtt. A gépek munka közben, illetve a kiállítóterületen történő bemutatását, a „Landwirtschaft (Mezőgazdaság) 4.0” témával kapcsolatos prezentációkat, a programokat kísérő gépkiállítást, az üzemlátogatásokat, a különböző márkájú, mintegy 100 vontatót felvonultató veterán járműbemutatót, valamint az első, használt gépeket bemutató online árverést magában foglaló koncepció teljes egészében megfelelt a 29 országból érkezett szakértők elképzeléseinek. A közönség a gyakorlati bemutatók közben körülállta a gépeket, és a látogatók a kiállítás napját kiadós „After-Field”-partival egészítették ki a közvetlenül a Hasbergen-Gaste-i Amazone üzemi terület mellett lévő sátorban.

Agritechnica-újdonságok használat közben

A látogatók érdeklődésének középpontjában elsősorban az a számtalan újdonság állt, melyeket az Amazone novemberben az Agritechnica 2017 kiállításon mutatott be. Az Amatechnica kiállításon a szakemberek a talajművelési és vetéstechnikát a gyakorlati alkalmazás közben, a szántóföldön vehették szemügyre. Ezen kívül rengeteg más gépet is bemutattak és magyarázatokkal láttak el a kiállítóterületen. A kommunális gépek programját különleges kiállítás keretében mutatták be.

Új, függesztett CombiDisc kompakt tárcsás borona használat közben

Elsőként került bemutatásra használat közben az új, 3 méter munkaszélességű, függesztett CombiDisc kompakt tárcsás borona. A gép különösen a könnyű és közepes talajokon való magágykészítés során hozza a formáját, így optimálisan használható a Cataya mechanikus ráépített vetőgép és a Centaya pneumatikus ráépített vetőgép kombinációjához.

Digitális Amatechnica-újdonság: Új AmaTron 4 ISOBUS terminál

Az Amatechnica szakkiállítás második nagy újdonsága az AmaTron 4, az Amazone teljesen saját fejlesztésű, táblagép stílusú ISOBUS terminálja. Az AmaTron negyedik generációja a 8 hüvelykes, színes multi-touch képernyő révén kényelmes munkavégzést tesz lehetővé még a bonyolult gépek és gépkombinációk használata esetén is. Amint kezével közelít a kezelőfelülethez, ezt a közelítés-érzékelő felismeri és a 12 gombot megjeleníti.


1. kép: Eke-bemutató

Az Amatechnica kiállításon mintegy 6000 látogató tekintette meg az Amazone talajművelési és vetéstechnikát a gyakorlati alkalmazás közben, a mezőn.


2. kép: Bemutató a kiállításon

Az Amazone cég legfontosabb újdonságait az Amatechnica kiállításon a kiállítóterületen mutatta be és magyarázta el részletesen a 6000 látogatónak.


3. kép: Amazonen-Werke

Elérhetőség:
Amazonen-Werke Kft.

Kovács Tamás
4032 Debrecen, Balmazújvárosi út 14.
Tel. 30 331 5631
Email: [email protected]