fbpx

SIP – SZÁLASTAKARMÁNY BEMUTATÓ RÁBAKECÖLBEN

Írta: - 2016 június 23.

A Rábakecöli Gátőrház melletti mezőn az indokoltnál több traktor és munkagép jelent meg egy kis kocka lucerna betakarításához.

Kilenc órai kezdettel az Agro-Alfa kft. rendezésében a szlovén SIP gyár rendezte meg gyakorlati bemutatóját, ami a vártnál is nagyobb érdeklődésnek örvendett. Honlapunkon is rengetegen jelezték érdeklődésüket regisztráció formájában és még annál is többen személyesen is megjelentek.
A Rábamenti mezőgazdasági Kft. -nek köszönhetően a terület kifejezetten jó volt a minőségi bemutatóhoz és éhen sem maradtunk a kaszáló szélén. Ezekért és a többi nagylelkű segítségért külön köszönet illeti őket!
A kilátogatók tőlünk és egyenesen a gyár vezető fejlesztőmérnökétől kaphattak információt a gépekről és a fejlesztésbe sokat invesztáló gyártó jövőképéről. A munkagépek természetesen mit sem érnek működtető erőgépek nélkül. A Massey Ferguson traktorok is több kategóriában megmutatták magukat az eseményen.
Ugyan a rendezvényen több Demo gép is gazdára talált úgy mint a SIP STAR 720|22 rendképző, a SIP SILVERCUT 3 méteres vontatott kasza és a SIP SPIDER 6 rotoros rendforgató természetesen a további rendelések kielégítésére is készen állunk.
Illetve jelenleg még cégünkél kipróbálási lehetőség van a SIP SILVERCUT 3 méteres függesztett kivitelő kaszára.