STOLL FZ Profiline homlokrakodók 50-300 LE-ig

A STOLL homlokrakodók gyártása és fejlesztése a jelenlegi helyzetben is gördülékenyen működik. Rendkívüli előny, hogy továbbra is rövid szállítási határidővel érkeznek a német gyártmányú rakodók, emellett – bizonyos traktormárkák esetében – egyedi tavaszi akciót is hirdetett a STOLL.

Néhány érv, hogy miért is a legjobb választás, a világszerte az egyik legtöbbet eladott és Németország piacvezető homlokrakodó-márkája.

  • A különféle homlokrakodó-modellek tökéletesen illeszkednek az 50-300 LE közötti traktorokhoz, ezenfelül a STOLL számos traktorgyár gyári beszállítója.
  • A STOLL FZ homlokrakodók a legjobb minőségű finomszemcsés acélból készülnek. Ennek előnye: rendkívüli stabilitás és torziós merevség, valamint karcsú és formatervezett kialakítás.
  • Rendkívüli emelőerő- és emelésimagasság-értékek; a jelenleg elérhető legerősebb homlokrakodó a piacon.


  • A Z-kinematika (rejtett párhuzamvezetés) és a kereszttartó optimális elhelyezése a legjobb kilátást biztosítja.
  • Az emelőgém váza egy acéldarabból van hajlítva, így sokkal stabilabb és erősebb, élettartama jelentősen hosszabb, mint a hagyományos rakodóké.
  • A homlokrakodó önsúlya alacsony, ami csökkenti a traktor terhelését, növeli annak élettartamát.
  • A konzolok elhelyezése optimális a traktoron, a rejtett párhuzamvezetőnek köszönhetően szükség esetén közelebb helyezkedik el a fülkéhez – jobb súlyponteloszlás, mint a hagyományos rakodók esetében.
  • Praktikus alapfelszereltség a munkaeszköz-gyorscsatlakozás és a munkaeszközhelyzet-kijelző rúd.
  • Számos opcionális szolgáltatás a még hatékonyabb munka érdekében: RTL nívóautomatika, gyorsürítés-funkció, kamerarendszer stb.
  • A STOLL esetében az EURO-s munkaeszköz-csatlakozás mellett más rendszerű gyorscserélő-keretek is elérhetők, így más rendszerű rakodók munkaeszközeit is használhatjuk.

A legfontosabb tulajdonság, amit szem előtt kell tartani homlokrakodó-vásárlás előtt, az az anyagminőség. Minél jobb az anyagminőség, annál hosszabb az eszköz élettartama, egyszóval hosszú távon mindig kifizetődőbb a minőség. Ennek jegyében a STOLL prémium minőségű homlokrakodók kedvezményes árainak köszönhetően a legjobb megoldás. Bizonyos traktormárkák esetében pedig középkategóriás rakodó áráért kaphatjuk meg: John Deere, Fendt, Massey Ferguson, Valtra, Kubota, valamint Belarus traktortípusok esetében tavaszi akciójóvoltából egyedi árkedvezménnyel és rövid szállítási határidővel juthat STOLL homlokrakodóhoz. Bármely típushoz mindig az ideális teljesítményű emelőgémet, tökéletesen kialakított konzolt, többfajta vezérlést, és több mint 60 féle munkaeszközt kínálunk.

A STOLL erősebb és gyorsabb, azaz hatékonyabb munkavégzésű rakodó. Üzemeltetése gazdaságos, és mindennapi kemény igénybevétel mellett is generációkon át szolgál, emellett növeli traktorunk értékét is.

Válassza a hosszú távon kifizetődőbb, magas minőséget most még kedvezőbb feltételekkel!

www.satogep.hu

 

homlokrakodó mezőgazdaság sato-gép
..