fbpx

Szendvicspanel – a legjobb választás

Írta: Szerkesztőség - 2018 szeptember 25.

Határozott, de mindenképpen igaz a címbeli kijelentés, amennyiben ipari-, kereskedelmi-, mezőgazdasági-, és sportlétesítmények, valamint élelmiszeripari és hűtőházi építkezéséről van szó. Napjainkban egyre elterjedtebb a könnyűszerkezetes építkezési forma, amely gyors, precíz, és költséghatékony építkezést eredményez. Szendvicspanelek felhasználásával változatos homlokzatok-elválasztó szerkezetek, tetők és mennyezetek építhetők.

Mi is az a szendvicspanel?

A szendvicspanel egy előregyártott szerkezeti elem, amely két külső, poliészter-bevonatos acéllemezből és a köztük lévő szigetelőmagból áll. A hőszigetelőmag lehet poliizocianurát (PIR), poliuretán (PUR) vagy kőzetgyapot (MW). A korábban használt polisztirol (EPS) szigetelőlemezek mára már elavultak, sem hőszigetelő, sem tűzvédelmi szempontból nem felelnek meg a mai kor követelményeinek.

A különböző anyagok természetesen különböző tulajdonságokkal ruházzák fel az elkészült szendvicspaneleket, így mindenképpen azt javasoljuk, hogy a kiválasztásban kérjék szaktanácsadó kollégáink segítségét. A szendvicspanel alkalmazásának egyik előnye a helyszíni szigeteléssel szemben, hogy csökkenti a kivitelezési pontatlanságból származó hőhidak kialakulásának veszélyét, illetve gyorsabb és egyszerűbb kivitelezést tesz lehetővé, legyen szó akár oldalpanel vagy tetőpanel beépítéséről.

A segítségével gyorsan és gazdaságosan lehet építkezni. Biztonságosabb szerkezeti integritás, nagyfokú tűzvédelmi, hő- és hangszigetelés érhető el az alkalmazásával. Kelet-Magyarország egyik legnagyobb szendvicspanel gyártója a Metal-Sheet Kft., mely több évtizedes tapasztalattal és referenciákkal rendelkezik az acéllemezek megmunkálása területén. A folyamatos fejlesztéseknek, a legmodernebb gyártástechnológiáknak, és a felkészült szaktanácsadóinknak köszönhetően, a több ezer négyzetméteres megrendelések sem jelentenek gondot számunkra. Rövid határidővel vállaljuk a megrendelt szendvicspanelek gyártását, de akár készletről is vásárolhat, amennyiben a fix méretű termékeink is megfelelőek az Ön számára.

Válassza a minőséget – válassza a Metál-Sheet Kft. szendvicspaneljeit!

Metál-Sheet Kft.
www.metal-sheet.hu
4002 Debrecen, Csereerdő u. 10.
tel.: +36 30 646 7847| +36 30 714 3985|+36 30 857 0477
e-mail:
[email protected]
[email protected]

[email protected]