fbpx

Őszi munkáira keresse a megfelelő vetőgépet a Lakkos Kft. kínálatában!

Írta: Szerkesztőség - 2018 szeptember 25.

Az általunk forgalmazott Matermacc és Solano Horizonte vetőgépek egyaránt megoldást nyújtanak azoknak, akik hagyományos, esetleg minimum till vagy no till megoldásokat keresnek. A különböző típusú vetőgépek elérhetők 1 tárcsás vagy 2 tárcsás kivitelben egyaránt, 500 literes magtartálytól egészen akár 6000 literes magtartályig, ISOBUS rendszerrel, vagy bármilyen elektronika nélkül, műtrágya-kijuttatással vagy anélkül a legmodernebb anyagminőséget felhasználva, és makulátlan kivitelezéssel.

Mechanikus vetőgépeink a 3 méteres, 25 soros kiviteltől a 4 méteres, 33 sorosig érhetőek el, opcionálisan sorelzárással, hektárszámlálóval, hidraulikus nyomjelzővel és traktornyom-lazítóval. Ezenfelül 6 méteres kivitelig tudunk pneumatikus vetőgépeket kínálni, akár vontatott változatban is, hogy akár egy 4 méteres géppel is kényelmesen dolgozhassanak (pl. egy MTZ 892.2-es traktor).

No till technológia esetén 4,5 métertől 7 méteres kivitelig van megoldásunk. A Matermacc AS F, új, szabadalmaztatott technikáján felül a Solano SDN no till technikája egyaránt minden igényt kielégít.

Keressen minket már három telephelyünkön, és országos értékesítőhálózatunkon keresztül!

Lakkos Kft.
Mobil: +36-30/856-2266
E-mail:
[email protected]
www.trakik.hu

www.facebook.com/trakik