fbpx

Traktor eladó online árverésen

Írta: - 2016 április 14.

Még néhány napig elérhető az aukció, amelyen egy mindössze 540 üzemórát futott Landini 8860 Evolution típusú traktor várja új tulajdonosát. A traktor maximális teljesítménye 80 LE (58 kW), amit 2200/perc fordulaton ad le. Tartozék a tolólap és szóróegység. A traktor jelenlegi licitára 9800 euró, ami alig fele a hasonló használt gépek piaci árának.

Az online árverés előnye, hogy korrekt, kiszámítható feltételeket nyújt a résztvevőknek. Kizárt az összebeszélés, nem lehet mesterségesen felhajtani az árakat, valóban a legjobb ajánlatot tevő juthat hozzá a kiszemelt áruhoz.

A licit április 19-ig tart a http://intergavel.hu/item_details.php?item_id=5943 oldalon. Az érdeklődők a zárás előtti napon személyesen is megtekinthetik a munkagépet. Bővebb információ és regisztráció: www.intergavel.hu.

Az árverésen kizárólag regisztrált vállalkozások vehetnek részt. Ha még nincs regisztrációja, vegye figyelembe, hogy az új jelentkezők esetében 24 óráig is tarthat, mire elfogadják a csatlakozását, és megteheti ajánlatát.