fbpx

Új EASY!Force magasnyomású pisztoly.

Írta: - 2017 április 26.

Nulla erőkifejtés. Maximális teljesítmény

Az erő velünk van! Csak egy dolog állhat Ön és a feladata közé: az EASY!Force HD magasnyomású pisztolyunk.. Az EASY!Force magasnyomású pisztoly forradalmian új működési elve a magasnyomású sugár visszarúgó erejét használva a pisztoly megtartásához szükséges erőt nullára csökkenti. Abszolút nullára. Még kevesebb erőkifejtést igénylő, ergonomikus és stresszmentes használatra tervezték. Tapasztalja meg az ergonómia új dimenzióit a magasnyomású tisztításban.

Ergonómiai szempontok

A magasnyomású tisztítókkal történő munka fizikailag megerőltető. Ezért nagyon fontos az ergonómia. A hagyományos HD magasnyomású pisztolyok folyamatos megtartása hamar kifáraszt, fájó kezeket és görcsös testtartást eredményez. EASY!Force technológiánk ezt egyszer és mindenkorra megváltoztatja. Az EASY!Force HD magasnyomású pisztoly a könnyű használatához optimális ergonómiát biztosít bármilyen működési pozícióban. Teljes egészében kerámia szelep a hosszabb élettartamért.

Az EASY!Force szelepe egy kerámiagolyót tartalmaz kerámia tömítőkkel, ami minden kárt okozó részecskének ellenáll. Ez a hagyományos szelepekkel rendelkező magasnyomású pisztolyokhoz képest ötszörösére növeli az élettartamot.

Magától adódó biztonságos munkavégzés

Az új EASY!Force magasnyomású pisztoly biztonsági kioldója megakadályozza a nem kívánt működést, és maximális biztonságot nyújt a használat során. Intuitív és egyszerű megoldás. Az EASY!Force magasnyomású pisztoly nyitott állapotban marad egészen addig, amíg a ravasz be van húzva.

Hogy legyen hol megragadni a munkát

Új EASY!Lock generációnk szórószárának opcionális fogantyúja lehetővé teszi, hogy az adott feladathoz igazítsuk a testtartásunkat, ezáltal könnyebbé teszi a munkavégzést. A testtartás gyakori változtatása lehetővé teszi a hosszabb és pihentetőbb munkavégzést. A fogantyú ergonomikus dizájnja 2 fogófelületet biztosít annak megfelelően, hogy jobb- vagy balkezesek vagyunk. A 360°-ban forgatható szórószárnak köszönhetően az extra fogantyú a nagyobb rugalmasság érdekében egyszerűen elfordítható munkavégzés közben.

Magasnyomású mosó HD 10/25-4 SX Plus

Hidegvizes, vízhűtéses, háromfázisú motorral felszerelt, magasnyomású mosó kiemelkedő teljesítménnyel és új innovatív külsővel rendelkezik. A HD 10/25 4 pólusú hosszú élettartamú, vízhűtéses elektromotor, a robusztus sárgaréz hengerfejjel rendelkező 3 axiáldugattyús pumpa, és a sárgaréz vízbevezetés mind a minőséget garantálja. 250 bar teljesítmény 1000l/óra vízszállítással. A munka komfortosságát a Servopress pisztoly segíti: a vízmennyiség és a nyomás közvetlenül a pisztolyon a servocontrol segítségével szabályozható A HD 10/25 mindennapi használatra makacs szennyeződések eltávolítására alkalmazható.

Magasnyomású mosó HDS 5/11 U

A kezdő kategória vonzó melegvizes kezdő modellje. Innovatív, új „Upright” dizájn gondoskodik a kiemelkedő mobilitásról és ergonómiáról. Rendkívül kezelőbarát a központi kezelőpanel, valamint a tömlő és tartozéktárolás révén. A melegvizes mosók új „Upright” kategóriájának új függőleges kialakítású készüléke. Csekély súlya és kompakt méretei miatt egyszerűen szállítható és rakodható. A készülék vízszintes helyzetben kombi személyautóban is egyszerűen szállítható. A magasnyomású pumpa 3 dugattyús axiálpumpával rendelkezik. Nagy teljesítmény a legkisebb méretben is. A felhasználóbarát tartozékok a vevők igényeihez lettek kialakítva. A központi BE/KI kapcsoló, valamint a tömlő és a szórószár tárolása is hozzájárul a komfortos munkavégzéshez.

www.kaercher.com/hu/