fbpx

Új kizárólagos CLAAS forgalmazó Törökországban

Írta: - 2017 szeptember 18.

Az ASKO átveszi a kizárólagos forgalmazást

Október elsejei hatállyal a CLAAS újraszervezi forgalmazói tevékenységeit Törökországban. A CLAAS gépek forgalmazásának és vevőszolgálati szolgáltatások – alkatrész-, szerviz – ellátásának lehetőségét a jövőben a török „ASKO Agricultural Machinery Industry and Trade“ cég kapta meg.

A CLAAS és az ASKO együttműködésének alkalmából a két cég prominensei találkozója (balról): Gökhan Bayramoglu (Értékesítési és Marketingigazgató, ASKO), Stephan Klosterkamp (Afrika és a Közel-Kelet regionális igazgatója, CLAAS), Ertan Pasa (az igazgatótanács tagja, ASKO), Hüseyin Hamut (az igazgatótanács elnöke, ASKO), Carsten Wolk (regionális export menedzser, CLAAS) és Levent Kiroglu (az igazgatótanács tagja, ASKO).

Az ASKO az ismert családi vállalkozáshoz, a SANKO-csoporthoz tartozik, amely Törökországban sikeresen tevékenykedik különböző gazdasági területeken, többek között traktorok és építőipari gépek gyártásával is foglalkozik.

Az ASKO a Törökországban már meglévő forgalmazói hálózatot bővíti tovább, leginkább azzal a céllal, hogy az egész országot lefedő alkatrész- és szervizszolgáltatást tudjon nyújtani. „A gépkereskedés mellett az ASKO-val az ügyfélközpontú alkatrész- és szervizhálózatot kívánjuk erősíteni. Természetesen az üzletkötők termékismeretét és az értékesítést is szeretnénk még professzionálisabbá tenni a végfelhasználók igényeinek megfelelő regionális központok kiépítésével.” nyilatkozta Stephan Klosterkamp, Afrika és a Közel-Kelet regionális igazgatója.

A törökországi agrárszektor hatalmas jelentőségére tekintettel az ország nagy lehetőségeket kínál a CLAAS-nak. Az ASKO új, CLAAS kizárólagos forgalmazói minőségében először október 11-15. között, a Bursa Agriculture mezőgazdasági kiállításon mutatkozik be.