fbpx

Új Pioneer Portfólió – Új Optimum? AQUAmax? hibridek

Írta: - 2014 november 17.

Kimagasló terméselőny az új Pioneer Optimum® AQUAmax® hibridektől!

A Pioneer 2014-ben 6, 2015-ben pedig 7 (+ 1 waxy) új kukorica hibridet vezet be a piacra melyek óriási terméselőnyről tettek tanúbizonyságot mind a tavalyi, mind pedig az idei évben egyaránt!

A beérkezett kísérletekben rendre az első helyeken szerepelnek azok az új hibridek, amelyek az előző évek teszteléseiben a száraz viszonyok között is kiemelkedtek. Idézve az egyik kollégánk véleményét: „Csak ámulunk és bámulunk, le vagyunk nyűgözve!” – említette, amikor a területén betakarított kísérletekben szereplő Pioneer hibridek eredményére kérdeztünk rá.

Az Optimum® AQUAmax® hibridek teljesítménye különösen látványos! A hosszú évekre visszanyúló tudományos munka és szigorú szelekció meghozta az eredményét. A csapadékos évben ugyanazok a hibridek teremnek rekordot, amelyek – kiváló aszálytűrésüket bizonyítva – szárazságban is. Az elmúlt hónapban lezajlott az új Optimum® AQUAmax® hibridek minősítése. E szerint 3 új hibrid teljesítette a kritériumokat, melyek a következőek:

P9486 – FAO360 – Éréscsoportjában minden hibridet túlteljesített két egymást követő évben a hivatalos kísérletekben!

P9903 – FAO390 – Az új FAO300 végi rekorder!

P0023 – FAO420 – Nyertes minden körülmények között!

Az alábbi ábrán a 2014. november 5.-ig betakarított Demo kísérleteink eredménye látható. Ezekre az eredményekre csak egyet lehet mondani: A Pioneer Optimum® AQUAmax® hibridek mindent visznek!

Fábián László

Termékmenedzser, Pioneer Hi-Bred Magyarország Kft.

Kérjük, látogasson el weboldalunkra és tekintse meg DuPont Pioneer Hírlevelünket az alábbi linkekre kattintva!

www.pioneer.com/hungary

www.dupontpioneerhirlevel.com

A DuPont ovális logó a DuPont hivatalosan bejegyzett védjegye.

?, Pioneer bejegyzett védjegyei. ©2014 PHII.