fbpx

Új telephelyet avatott az AGROTEC Marcaliban

Írta: Kalmár Nárcisz - 2018 július 04.

Május 15-én hivatalosan is átadta új telephelyét Marcaliban az AGROTEC Magyarország Kft. – az eseményre az Agrárágazat is hivatalos volt.

A területi központ tervezésekor és kivitelezésekor a legmodernebb, energiahatékony technológiákat alkalmazva alakítottak ki olyan környezetet, amely biztosítja a zökkenőmentes és hatékony munkavégzést az ott dolgozóknak, és a partnerek igényeihez is igazodik. Az új központ teljes mértékben kielégíti a környező gazdálkodók szervizszolgáltatás és alkatrészellátás iránti szükségleteit, és megfelelő teret biztosít a színvonalas gépértékesítésnek.

Cégünk a cseh AGROTEC Group hazai leányvállalataként 2013-ban kezdte meg működését. A vállalatcsoport a mezőgazdasági technológia egyik jelentős szolgáltatójává vált először a Cseh, majd a Szlovák Köztársaság, ezt követően pedig Magyarország területén. Az AGROTEC Magyarország Kft. csapataként az ügyfélközpontúság mellett a kiváló ár–érték-arány biztosítására összpontosítunk. Kedvező áron, megfelelő felszereltséggel bocsátjuk rendelkezésre az általunk forgalmazott termékeket, legyen szó mezőgazdasági gépről, technológiáról, alkatrészről, vagy a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásokról – mondta Illés Zoltán, az AGROTEC Magyarország Kft. ügyvezetője.

Az ünnepélyes megnyitón beszédében dr. Sütő László, Marcali polgármestere elmondta, hogy a város életében több aspektusból is jelentősek az ilyen jellegű fejlesztések és beruházások. Hangsúlyozta: szakemberek és szaktudás nélkül mit sem érnek a gépek, de a megfelelő körülmények is elengedhetetlenek a hatékony munkához és a fejlődéshez.

A cégcsoport mindig az ügyfeleket helyezi középpontba, így az új telephely is – amely amellett persze, hogy a dolgozók és a város számára is pozitív változást hoz –, elsősorban a vevők érdekeit szolgálja, mivel végsősorban az a célja, hogy a partnerek eredményesebben és hathatósabban tudjanak gazdálkodni– hangsúlyozta Martin Rada, az AGROTEC-csoport vezérigazgatója.Illés Zoltán, az AGROTEC Magyarország Kft. ügyvezetője kiemelte: az idén öt éve fennálló AGROTEC Magyarország Kft. a működése során elérte, hogy egy hatékony, a teljes országot lefedő hálózatot építsen fel és üzemeltessen. A cég eredményességét mutatja a tavalyi, több mint 20 milliárd forintos forgalom is, amelynek legnagyobb részét, mintegy 75%-át a gépértékesítés adja, 20%-a az alkatrész-eladásokból származik, 4%-ot pedig a szerviz tesz ki.

Az első saját AGROTEC-telephelyet Szentlőrincen avatta a cég, azt követte Füzesabony, Komárom, Szekszárd és most Marcali; mellettük pedig az ország több pontján bérelt műhelyekben és raktárépületekben zajlik a munka. A 2017-es év egyértelműen legnagyobb befektetése a Marcali telephely fejlesztése volt, amely zöldmezős beruházáshoz az Agrofert-cégcsoport mintegy 350 millió forintot biztosított.

A cég gépkínálata is folyamatosan bővül: az építőipari gépek mellett a munkagépkínálat is egyre gazdagodik.

Összeállította: Kalmár Nárcisz

Felvételeink: https://agraragazat.hu/galeriak