fbpx

Új, újszerű, vagy használt? Racionális gépesítés!, avagy gépet külföldről

Írta: Szerkesztőség - 2013 április 02.
A 2012-ben bevezetésre került fordított Áfa, mely a mezőgazdasággal foglalkozókat érzékenyen érintette, hiszen a megszokott bruttó bevételüknek csak a nettó része érkezik a számlájukra, azaz hitel igénybevétele nélkül nem tudják azt bruttóban elkölteni, azaz mindenképpen adóalap képződik.
Sok megkeresés érkezett, hogy ebben a témában, mit lehet tenni.
A megoldás: külföldről kell gépet venni, ami egy valóban racionális döntés, ha az ár-érték arány megfelelő.
2012 évben azonban fel kellett, hogy ismerjük az így behozott gépek racionális döntést jelenthetnek a magyar gazdák számára.
A társaságunk az idei évtől teljes körűen intézi a külföldi gépek beszerzését, nettó áron, vagy nem Áfa köröseknek kisebb Áfával.
Ön kiválasztja az Önnek megfelelő gépet, mi leinformáljuk, és amennyiben Önnek az megfelel, lebonyolítjuk a fuvarszervezéstől a finanszírozásig teljes körűen.
A gépeket Németországból, Belgiumból, Dániából, Angliából és más nyugat-európai országokból szerezzük be, egyedi megbízásos alapon USA-ból és Kanadából.
Külön megbízásra a gépeket miután beérkeztek teljes körűen átvizsgáljuk, amennyiben valamilyen hiányosságot, vagy hibát észlelünk a gépeken, azt kijavítjuk.
A gépeket átadásra, műszaki vizsgára felkészítjük, az esetleges egyedi felszereltségeket kialakítjuk, illetve felszereljük.
Ennek köszönhetően egy 100%-os gépet és 100%-os szolgáltatást kínálunk ügyfeleinknek.

Mi az előnye az ilyen típusú gépberuházásnak?


Nincs Áfa finanszírozási probléma, nincs visszaigénylési tortúra, a külföldi gépek nagyon jól felszereltek.

 

Az ODISYS által kínált használt gépek csak alapos átvizsgálás után kerülhetnek a gazdákhoz.
Az elvégzett munkákra garanciát vállalunk, és tanúsítványt adunk róla ügyfeleinknek.
Szívesen foglalkozunk John Deere, Valtra, Renault/Claas gépekkel, mivel ezekhez a márkákhoz kiképzett szakember gárdával rendelkezünk.