Csokoládé – szak az Egyetemen
A Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kara útnak indítja új szakemberképzését.
Hírlevél
Nem akarsz lemaradni a mezőgazdaság cikkeiről? Add meg az e-mail címed, és mi elküldjük neked a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélreA Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kara útnak indítja új szakemberképzését.
A precíziós gazdálkodás fontos eleme a jövő mezőgazdaságának, ezért lényeges, hogy a termőföldhöz és a legjövedelmezőbb termésátlag eléréséhez állítsuk be termelésünket.
A Multiva TerraSuper kapákkal és 80 mm-es kapaeloszlásával a piac egyik legegyenletesebb magágyát adja.
Magyarországon kétségkívül probléma a vízhiány.
Az EASY on board fedélzeti alkalmazásával minden szabadon választott ISOBUS munkagép kezelhető.
Az egészségtudatos táplálkozás széleskörű terjedésével egyre nagyobb az igény az egészséges és minőségi fehérjeforrások iránt!
Alföldi borok mérkőztek meg egymással Baján a három borvidéket egybefogó Duna Borrégió Borversenyén
Az országos főállatorvos május 29-i határozata alapján megszűnt a baromfik zárt tartásának kötelezettsége.