A napraforgó tányérbetegségei
A napraforgó két legjelentősebb tányérbetegsége a fehérpenészes rothadás és a botritiszes tányérrothadás.
Hírlevél
Nem akarsz lemaradni a mezőgazdaság cikkeiről? Add meg az e-mail címed, és mi elküldjük neked a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélreA napraforgó két legjelentősebb tányérbetegsége a fehérpenészes rothadás és a botritiszes tányérrothadás.
Talajból támadó kórokozók, szár- és tányérbetegségek.
A Corteva kibővült ajánlatában megtalálhatók az évek óta jól bevált termékek, valamint a legújabb készítmények is.
Termőföldtől az asztalig. Nem mindegy mivel műtrágyázunk, mert az élelmiszerláncba kerülő termékekben visszaköszön.
Évindító konferenciáján a napraforgó termesztéstechnológiáját is bemutatta az FMC-Agro.
Olcsó, tiszta megoldás, ha a növény állítja elő a kártevő rovaroktól védő feromont.
Kénnel egyszerre lehet táplálni és védeni a növényt. Kevesebb vadkár, több termés – íme, a recept!
A tavaszi lemosó permetezés akkor leghatékonyabb, ha kivárjuk a rügypattanást.
A veszélyt jelentő paradicsom-vírusbetegségek között két új a pepino-mozaikvírus és a paradicsomtermésbarnulás-vírus.
A kukorica betegségeit taglalhatjuk az alapján, hogy az adott kórokozó a növény mely részét károsítja.