Kulcsszó: termelés
Baromfitermelés: nyerők és lemaradók tegnap és holnap
Az utóbbi 50 évben a baromfitermelés volt a legdinamikusabban fejlődő ágazat a világ állattartásában. Mi jön holnap?
Vetett repcét? Ha nem, akkor mit?
Az első számok alapján tovább csökkent a repce területe hazánkban. De akkor mi lesz helyette?
A biodiverzitás az élelmiszertermelés alapja
Fenntartható mezőgazdaság, erdőgazdálkodás, vad- és halgazdálkodás – csak egy szelet abból, amit egységben kell kezelni.
Ezt is fogják ellenőrizni, ha támogatást igényeltél
Rendelkezik-e az agrártermelő vízhasználati engedéllyel, jóváhagyó határozattal, ha szükséges, akkor szerződéssel?
Mérlegen a rekordnagyságú sertésár – maradhat?
Rekord nagyságú az élő sertés átvételi ára. A termelő csendesen örül, a feldolgozó a veszteséget nyeli.
Érkezik az ukrán áfonya – a lengyelek nem örülnek
A lengyelek az EU második legnagyobb áfonyatermelői, és igyekeznek jól válaszolni az értékesítési kihívásokra.
Nagy a kereslet gyógynövényre – itt a piaci rés
Komoly potenciál van a mezőgazdaság e szektorában, feldolgozásával sokszorosára növelhető a piaci érték.
Termésnövelő anyagokat fejlesztünk
Talajélet javítása, vízvisszatartás, terméshozam növelése – ezeken a területeken segíti az agrártermelőket a cég.
Az emberiség legjelentősebb fehérjeforrása
Aktuális trendek, előttünk álló kihívások – a Baromfi Világnapján agrárszakemberek öntenek tiszta vizet a pohárba.