farm

Ágasegyházán is beválnak a Szakadáth-Gépker tanácsai, bálázói, rendképzői
Ahogy a növénytermesztésben és az állattartásban elterjedtek a szenzorok, egyre több célzott, speciális mérésre nyílt lehetősége az állattartóknak. Általánosságban elmondható, hogy azok a mérési megoldások váltak piacképessé, amik eredményei közvetlenül visszavezethetők a hozamra, illetve a biztosítani képesek az állatok számára megfelelő környezetet. A Multiszenzor az utóbbi ágazatokban nyújt megoldásokat.
Vannak országok, ahol mikro otthonoknak rendeznek be konténereket, de arra még nem volt példa, hogy egy konténerből egy egész farm kerüljön ki.
Mintafarm programot indított az Unilever és a Knorr
Némi izgalom előzi meg a hársfa csemeték ültetését a békéscsabai Medovarszki tanyán. Amint a fiatal fák gyökeret eresztenek a zsíros földbe és szárba szöknek, majd...
Hároméves huzavona után elfogadta a farmtörvényt az amerikai szenátus
Köztudott, hogy az Európai Unió soros elnöksége 2013 első felében Írország volt, Litvánia követésével. Immáron tradíciónak számít, hogy félévente találkoznak a...
Bukarest, 2013. április 18., csütörtök (MTI) - Családi tehénfarmok kialakítását támogatja a román kormány, és ennek érdekében külön program indítását tervezi - derült ki Daniel Constantin román mezőgazdasági miniszter csütörtöki nyilatkozatából.