gosz

Kukoricára második alkalommal, búzára először tavaly ősszel készült ajánlati fajtalista.
Nyilvános az országos kukoricakísérlet eredménye.
Tavaly az agrárkárigények közel fele aszálykárra érkezett
2019. évben a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarával (NAK) együttműködésben immár tizenkettedik alkalommal szervezte meg a...
A kukorica és a búza után várhatóan a repcét is hasonló módon és módszerrel vizsgálják majd.
– beszélgetés Vancsura Józseffel, a GOSZ elnökével.
– hangzott el a fenti mondat 2017. március 9-én a „Fenntartható növénytermesztés és a talajtermékenység kérdése” címmel rendezett konferencián.
A GOSZ-VSZT Őszi Búza Posztregisztrációs Fajtakísérlet 2016. évi terméseredményei szerint ismét a HYLAND hibridbúza végzett az élen.
Interjú a GOSZ-díjról Vajda Sándorral, az Agrova Kft. ügyvezetőjével.
Jól telelnek az őszi kalászosok és a repce is - mondta Vancsura József, a Gabonatermesztők Országos Szövetségének (GOSZ) elnöke.
A GOSZ-VSZT őszi búza posztregisztrációs fajtakísérletekben és a NÉBIH őszi búza fajtaösszehasonlító kísérleteiben a SAATEN-UNION hibridbúzák teljesítménye évek óta meggyőző.
Várhatóan augusztus elsejére végeznek az aratással a gazdálkodók az országban.
A Reuters által május végén megkérdezett elemzők véleménye szerint hat év óta a legnagyobb, 137,5 millió tonna búzatermést takaríthatnak be az idén az Európai Unióban,...
Folyik az elmúlt napok viharos időjárása miatt keletkezett károk felmérése az őszi vetésű gabonákban.
Az Agrova Kft. által forgalmazott Phylazonit talajoltó anyagot előállító üzemben tartott kihelyezett elnökségi ülést 2014. április 10-én Beszterecen a Gabonatermesztők Országos Szövetsége (GOSZ).
Ígéretes az őszi vetésű gabonák állapota - mondta Vancsura József, a Gabonatermesztők Országos Szövetségének (GOSZ) elnöke kedden az MTI-nek.
Jól teleltek az őszi vetésű gabonák - mondta Vancsura József, a Gabonatermesztők Országos Szövetségének (GOSZ) elnöke szerdán az MTI-nek.
Jól jön a közel három napja tartó eső az őszi vetésű gabonaféléknek a Gabonatermesztők Országos Szövetségének (GOSZ) elnöke szerint, de kevés.