Kite Zrt.

Megkezdődött a már 8. alkalommal megrendezet Magyar Paprika napja.
Termesztéstechnológiai bemutató a Kite Zrt-nél.
A KITE Zrt. bemutatta a repce- és kalászosok technológiáját és fajtasorát
A KITE technológiájával akár a foszfor 80 százaléka is hasznosulhat.
A KITE 10. alkalommal rendezte meg a Hódmezővásárhelyi KITE Napok gépkiállítását.
A KITE Zrt. Innovációs Főigazgatóságának tápanyag-gazdálkodási szaktanácsadási rendszere.
A szemnek is gyönyörű, igazi „piacos” almáktól roskadozó fácskákat láthattak az érdeklődők Poór Miklós nyírmadai almáskertjében augusztus 8-án. A...
Kozsuch Kornél kondorosi gazdálkodó márkahűségét mi sem bizonyítja jobban mint, hogy immár 25. alkalommal vehette át egy vadonatúj John Deere traktor kulcsát.
Milyen hatással van a mostani szélsőséges időjárás az őszi kalászosok és a repce termesztésére hazánkban? Milyen változásokat hoz a szántóföldi...
Aszálymonitoring, azaz adatalapú aszály- és belvízkezelés A klímaváltozással kapcsolatos veszélyek közül először a vízhiánnyal kell megküzdenünk.
Ez a születésnap leírva csak egy mondat, de a KITE Zrt. és az ez idő alatt vele bármikor is kapcsolatba került mezőgazdasági szereplők számára a tapasztalatok, tények és az érzelmek széles tárházát jelenti.
Polyversum® WP – biológiai gombaölő szer
A KITE Zrt., mint a John Deere és a JCB egyetlen hivatalos hazai forgalmazója előrendelési lehetőséget biztosít John Deere és JCB eszközökre.
A termelés hatékonyságáról nem lehet eleget beszélni, legyen az bármilyen ágazat.
A Pest megye északi részén, valamint a nógrádi térségben gazdálkodó partnerek most már könnyebben elérhetik a cég szolgáltatásait.
Technológiai és klasszikus bérgépszolgáltatásokkal erősít a KITE Zrt.!
A több mint 40 éves múlttal rendelkező, a magyar mezőgazdaságban vezető szerepet betöltő KITE Zrt. új Logisztikai Központjának átadására Nádudvaron 2014. november 25-én ünnepélyes keretek között került sor.
A KITE Zrt. több, mint 40 éve forgalmazza hazánkban a John Deere termékeket, a hazai gazdák nem kis örömére.
Míg a rendszerváltás előtt 35 ezer hektáron termeltek zöldborsót hazánkban, ma csak 13.600 hektárnyi területet regisztráltak.
- avagy a dunaföldvári dombtetőn már készülnek a szüretre