precízíós

A gép a művelőelemek állítható munkamélysége miatt; kötött száraz, szármaradványos és nedvesebb területek művelésére is alkalmas.
A világban bekövetkező technológiai változások az utóbbi években a magyar mezőgazdaságot is elérték. Ennek eredményeként egyre többen használják ki a precíziós mezőgazdaságban rejlő lehetőségeket.
Az Egyesült-Államokban a közelmúltban alkotott jogszabályok szélesebb körben engedélyezik a drónok felhasználását.
A szármaradványok megfelelő előaprítása és a tarlóhántás a vetés minőségére is hatással van. A szakszerű talajművelés nélkülözhetetlen eszköze a rövidtárcsa.
Precíziós Gazdálkodási Nap Szolnokon.
Keressük Magyarország Legszebb Birtokát - 8.nap 2. birtok
Keressük Magyarország Legszebb Birtokát - 8.nap 1. birtok
Keressük Magyarország legszebb Birtokát - 3. nap 2. birtok
Dombvidéki területeken az erózió és szedimentáció okozhat problémákat, míg a sík területek mikrodomborzati heterogenitása a belvíz kialakulását segíti elő.
A helyspecifikus technológiák széles körű lehetőséget kínálnak a növénytermesztéssel foglalkozó gazdálkodók számára.
A terményszárítás tűzveszélyes technológiai folyamat, de kordában tartható!
Az utóbbi években egyre nehezebb ilyen nagy értékű precíziós gépek kezelésére képzett munkatársakat találni.
A Hanki-Ker Kft. kínálatában megtalálható a Kongskilde márka egyik új fejlesztése, a továbbfejlesztett Germinator PRO. A Kongskilde koncepciója az...
Az 1943-ban létrejött dán Samson vállalat közel 70 éve fejleszt és gyárt trágya- és hígtrágyakezeléssel kapcsolatos gépeket, pl. szivattyúkat, trágyakeverőket, hígtrágyaszállítókat, hígtrágya-kijuttató és -bedolgozó egységeket, valamint trágyaszórókat.
Van egy mondás, miszerint a XX. század a technológia évszázada volt. A XXI. század pedig az információ évszázada.
Ahogy a növénytermesztésben és az állattartásban elterjedtek a szenzorok, egyre több célzott, speciális mérésre nyílt lehetősége az állattartóknak. Általánosságban elmondható, hogy azok a mérési megoldások váltak piacképessé, amik eredményei közvetlenül visszavezethetők a hozamra, illetve a biztosítani képesek az állatok számára megfelelő környezetet. A Multiszenzor az utóbbi ágazatokban nyújt megoldásokat.
...A NAGYVILÁGBÓL
Emberi jelenlét és direkt beavatkozás nélkül működő, távirányított robotokkal művelnek egy táblát Angliában.