technológia

A takarónövények rövidtávon is segítenek a talajerózió megfékezésében, gyomok elnyomásában, javítják a talaj-vízháztartást és a tápanyag-mobilizációt, a talajbiológiát.
A digitalizáció nemcsak elemi kényszer, hanem egyben lehetőség is a fejlődésre.
Letölthető a Nufarm növényvédelmi megoldások 2020, amelyből részletesen tájékozódhat cégünk termékpalettájáról, és az egyes növényvédő szerek pontos használati útmutatóját is megismerheti.
Több száz hektárt teszteltünk a drónókkal, megmutattuk az eredményeket.
Újdonságokból ma sincs hiány az Agritechnica kiállításon.
…ezt biztosítja Hatvani Zalán keceli sertésfarmján az Aliter-P Kft. Big Ducthman tartástechnológiája.
A nemzetközi agrárszaksajtó képviselői a Case IH fejlesztéseit szeptember elején tekinthették meg és próbálhatták ki.
Alkalmazzunk olyan technológiákat, ami környezetvédelmi szempontból is megállja a helyét!
A 2018-ban megszűnt Magyar Termék Nagydíj után az Érték és Minőség Nagydíj pályázat kitüntető címeit idén második alkalommal adták át.
A világban bekövetkező technológiai változások az utóbbi években a magyar mezőgazdaságot is elérték. Ennek eredményeként egyre többen használják ki a precíziós mezőgazdaságban rejlő lehetőségeket.
A termelőgazdák egy nagy részét ellátták az üzletkötők valamiféle tanáccsal: a hideg téli napokon volt idő elmélkedni, hogy mit is vagy mivel is teljesítsük ezt a „zöldítést”.
A YaraMila termékcsalád tagjainál az NPK-arányokat tekintve teljes a paletta.
Infracont XGrain és SGrain gabonaelemzők igen jó ár/érték aránnyal rendelkeznek, így rendkívül versenyképes ajánlatot jelentenek a vásárlók számára.
A Caussade képviselői rendre tájékoztatást adnak a bevezetésre kerülő – minőség és mennyiség szempontjából is igényes – termelők számára.
A szármaradványok megfelelő előaprítása és a tarlóhántás a vetés minőségére is hatással van. A szakszerű talajművelés nélkülözhetetlen eszköze a rövidtárcsa.
Van egy javaslatunk: védekezzen a talajsavanyodás ellen!
Infracont XGrain és SGrain gabonaelemzők igen jó ár/érték aránnyal rendelkeznek, így rendkívül versenyképes ajánlatot jelentenek a vásárlók számára.
2019. július 16-án Top20 fajtakísérleti szemlét tartanak, amelyre szívesen látják az érdeklődőket!
A helyesen összeállított zöldítéssel egy lazább talajszerkezetet kapunk, különösen, ha mélyreható gyökérzetű fajt is tartalmaz a keverékük.
Azt, hogy eddig a kémiai növényvédelem mindenhatóságának bűvöletében keveset foglalkoztunk a növények egészségügyi állapotát meghatározó egyéb tényezőkkel. Nos itt az ideje!