fbpx

III. EuroAgro Nemzetközi Agráripari Szakkiállítás

Írta: Kalmár Nárcisz - 2018 október 15.

Jelentkezési határidő: 2018. október 31.

Lembergben a „PIVDENNYJ-EXPO” Kiállítási Központban (vulica Shchyretska, 36)   2018. november 22-24 között kerül megrendezésre a III. EuroAGRO Nemzetközi Agráripari Szakkiállítás. A rendezvény Nyugat-Ukrajna egyik legnagyobb agráripari szakkiállítása, ahol számos mezőgazdasági gép és agrotechnológia bemutatására kerül sor a szántóföldi gépektől kezdve a takarmányadalékig.

2017-ben 2000 négyzetméteren 87 kiállító, valamint több mint 3000 látogató vett részt a rendezvényen. Az ukrán cégek mellett többek között Lengyelországból és Törökországból is érkeztek kiállítók. A szakkiállításhoz kapcsolódóan konferenciák (a vidékfejlesztéssel kapcsolatos állami politika – európai és ukrajnai tapasztalatok), szemináriumok (bio-készítmények felhasználásának gazdasági előnyei) és workshopok kerülnek megrendezésre.

 

A kiállítás főbb témakörei:

  • Mezőgazdasági technológiák: traktorok, permetezőgépek, aratógépek, rakodógépek.
  • Melegházi növénytermesztés: üvegházi berendezések és technologiák, ipari üvegházak, klímaszabályozó rendszerek.
  • Növénytermesztés és kertészet: vetőmagok és takarmányok; növényvédelem; növényi termékek tárolása, feldolgozása és csomagolásra szolgáló technológiák bemutatása stb.
  • Állat és baromfitenyésztés: állatállomány és baromfi tartására szolgáló berendezések; takarmányok, adalékok takarmány előállító berendezések; laboratóriumi felszerelések.
  • Ökológiai termékek: ökológiai termékek előállítási technológiái; szerves vetőmagok; öko-csomagolás.

Bővebb tájékoztatást a szakkiállításról, valamint a szakkiállításhoz kapcsolódó szakmai programokról angol nyelven a http://www.galexpo.com.ua/agro/index_en.html honlapon érhető el.

Jelentkezés módja: jelentkezési lap online kitöltése az alábbi linken: http://www.galexpo.com.ua/php/eng/form2.php

Összeállította:
Kalmár Nárcisz