A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatósága az „Együtt az élelmiszeriparért” konferenciasorozat keretében „Élelmiszer-higiénia- és biztonság kis- és közepes vállalkozásoknak” című rendezvényt tart három helyszínen.
A szakmai szempontokat és az élelmiszeripari előállítók igényeit figyelembe véve a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara élelmiszeripari igazgatósága megrendezi az „Együtt az élelmiszeriparért” konferenciasorozat keretében az élelmiszer-higiénia és az élelmiszer-biztonság témakörével foglalkozó tanácskozását három helyszínen.
A rendezvény célja a hazai élelmiszer-előállítói kör tájékoztatása, ismereteinek bővítése, valamint hatékonyságuk növelése, ezáltal versenyképességük erősítése, olvasható a NAK honlapján. A konferencián alapvetően a higiénia és élelmiszer-biztonság jelentőségére, a hatósági és vevői követelményeknek való megfelelésre szeretnék helyezni a hangsúlyt, így az előadásokban többek között szó lesz a hatósági tapasztalatokról, a személyi higiéniáról, valamint a gyártástechnológiában alkalmazott önellenőrzési eljárásokról is.
A konferencián való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!
2019. február 26. (kedd) – Veszprém – regisztráció itt, részletek itt.
2019. február 27. (szerda) – Kecskemét – regisztráció itt, részletek itt.
2019. február 28. (csütörtök) – Debrecen – regisztráció itt, részletek itt.