fbpx

A földet is ‘etetni’ kell, ha azt akarja, hogy adjon!

Írta: Szerkesztőség - 2015 november 16.
Mi mindent tett, vagy tenne meg azért, hogy minél nagyobb legyen a terméshozama? És azért, hogy a termése a jelenleginél jobban tűrje a stressz, magasabb legyen a tápanyagtartalma? Nyilvánvalóan mindent, amire csak lehetősége van. Ha valaki életében nem dolgozott földeken, de legalább egy cserepes virága volt otthon, az is tudja, hogy az élettől duzzadó, szerves anyagban gazdag talaj termőerejét semmi sem pótolhatja. Minél dúsabb, elevenebb a talaj, annál erősebb, egészségesebb lesz a növény. A baktériumtrágya számtalan jó tulajdonsága között ezek a hatások is ott vannak. És ahogy a mezőgazdasági pályázatok iránya mutatja, ezt egyre többen felismerik.

A baktériumtrágya megadja, ami a földnek kell

Az élet nagy törvénye, hogy először adni kell, hogy utána kapjunk. Persze van olyan, hogy valaki sokat ad nekünk, de ha semmivel sem viszonozzuk, előbb-utóbb felhagy vele. Ha azonban Ő is kap tőlünk, mind a ketten elégedettek leszünk, így a jó viszony sokáig megmarad. A földdel is ez a helyzet. Egy darabig táplálja a növényeinket, de utána belefárad a folyamatos adakozásba. A baktériumtrágya a földbe juttatott, speciális célokra kitenyésztett, élő baktériumtörzsek együttese. Ha a Phylazonit-ot használja a talajoltásra, az olyan, mintha Ön saját magának adna meg mindent, amire szüksége van ahhoz, hogy egészséges legyen.

A baktériumtrágya 3 +1 hatása

  • fokozza a talajéletet,
  • növeli a felvehető tápanyagkészletet,
  • segíti a műtrágyák jobb felszívódását,
  • javítja a talajszerkezetet, így növeli annak termőképességét.

 

A mezőgazdasági pályázatok mutatják a jövőt

Ha egy kicsit is bizonytalan abban, hogy érdemes-e kipróbálnia, jusson eszébe, hogy a baktériumtrágya használatát nem véletlenül támogatják központilag. Rangos szakemberek gárdája jutott arra a felismerésre, hogy ez az a megoldás, amit használni kell, ha azt szeretnénk, hogy a földjeink öt, tíz, száz év múlva is tápláljanak bennünket. A Phylazonit laboratóriumaiban évtizedek óta kutatjuk és fejlesztjük a baktériumtrágyát. Célunk, hogy minél jobban segíthessünk a termőtalaj erejének visszaállításában, ill. abban, hogy sok éven át bőséges, egészséges termény takaríthasson be róla.

Minden, amit tudni szeretne az AKG pályázatról

Persze egy mezőgazdasági pályázatot megírni, a lehető legjobb lehetőségeket megtalálni nem egyszerű. Ezért hoztuk létre az AKG pályázat információs vonalat, ahol kollégáinktól minden kérdésére választ kap, akár a baktériumtrágyáról, akár a jelenlegi lehetőségekről legyen szó. Sőt, ha kell, utána néznek mindennek, hogy önnek minél nagyobb esélye legyen a pályázati összeg elnyerésére, így gazdaságának felvirágoztatására.
Minden, ami baktériumtrágya – hívja bátran az AKG pályázati infovonalat! +36209516345