fbpx

Megújult az agrarsecurity.com weboldal!

Írta: - 2015 november 16.

Lassan egy éve üzemel az agrarsecurity.com weboldal, mely most alapos változáson esett át. Letisztult, átlátható és könnyen kezelhető felépítést kapott. Érdemes figyelni a főoldalt, ahol legfrissebb kapcsolódó híreink mellett érdekes esettanulmányok és az aktuális pályázati lehetőségek is helyet kaptak. Az új oldal célja, hogy ügyfeleink a lehető legmagasabb színvonalon ismerhessék meg tevékenységünket és kapjanak információt a számukra hasznos újdonságokról. A hatékony kommunikáció érdekében egy online chat is helyet kapott az oldalon, mely segítségével munkaidőben azonnal felvehetik a kapcsolatot munkatársunkkal. Kérjük, keresse fel weboldalunkat és ismerje meg újdonságainkat! Kellemes böngészést kíván az AgrárSecurity csapata! Az oldal megtekintéséhez kattintson ide.

AgrárSecurity csapatépítő nap 2015

Szeptember végén volt egy hétvége, ami tartogatott még némi napsütést. Ennek okán az AgrárSecurity úgy döntött, kicsit kiszakad a mindennapi rutinból, és egy kötetlen hangulatú vitorlázás keretében csapatépítő napot tart. Egy pénteki napon kora délelőtt indultunk Balatonkeneséről, és némi kedvező szelet kihasználva néhány óra múlva már Csopakon ebédeltünk. Ügyvezetőnk – aki gyakorlott vitorlázó és kapitányi rutinnal is rendelkezik – nem véletlenül választotta ezt a formáját a csapatépítésnek: a kollégák hamar rájöttek, hogy a vitorláson nem lehet unatkozni, összehangolt csapatmunkára van szükség a fordulóknál, kikötéseknél és a hajó irányítására is figyelmet kell fordítani. A csapatépítő nap remek hangulatban telt, és kissé fáradtan, de új élményekkel tértünk haza Budapestre.

A közelmúltban átadott és jelenleg is futó projektjeink:

Sertéstelep intelligens kamera rendszere – Győr-Moson-Sopron megye

Győr közelében két különálló sertéstartó telephelyen került telepítésre az összesen 17 kamerából álló Intellio intelligens kamerás megfigyelő rendszer, mely segítségével a vagyonvédelem és a belső folyamatok ellenőrzése nagymértékben fejlődött.

Telephely vagyonvédelmi kamera rendszere – Kiskunlacháza

Kiskunlacháza közelében egy 16 kamerából álló Hikvision IP megfigyelő rendszer kerül telepítésre. A „Full-HD” felbontású kameráknak hála mostantól minden mozgás tárolásra kerül a telephelyen.

Amennyiben a veszteség megelőzése és a hatékonyság növelése Önnél is probléma, keresse kereskedelmi képviselőnket!

Papp Zsolt
Kereskedelmi képviselő
Senit Kft

Telefon: +36 1 238 0719
Mobil: +36 70 932 55 49
E-mail: [email protected]
Web: www.agrarsecurity.com