fbpx

A mindennapok megbízható társa

Írta: Szerkesztőség - 2016 február 24.

–  Akinek nem a márka a fontos, hanem a tartós és megbízható minőség, a gép kedvező ár-érték-aránya, az nagyon kedvező beszerzést tud végrehajtani. Nekünk olyan traktor kellett, ami napi 10-12 órás „nyúzást” is kibír a dolgozók keze alatt, bírja a homokos-sáros talajt, ugyanakkor könnyen javítható, nem kerül indokolatlanul csillagászati összegekbe. És most tökéletesen elégedettek vagyunk – indokolja a kelebiai Kel-Feder Zrt. vezérigazgatója, miért a HSC Motor traktorait választották. Harmath Attila hozzáteszi: 3 évvel ezelőtt maguk is kísérleti jelleggel, próbára vásárolták az első, 50 lóerős Fotont.

A megbízható, nagyon takarékos dízelmotorral, vonzó felszereltséggel gyártott traktor azóta bizonyított az évente 5-6 millió kacsa, és bő negyedmillió liba feldolgozását végző, e szegmensben hazánk 3. legnagyobbjának számító vállalatnál.

–  Azóta 4 ezer üzemóra van ebben az első Fotonban, és komolyabb hibája nem volt: strapabíró, kifogástalan a motor, a hajtásrendszer, pedig sok dolgozónk keze alatt kell járjon. Alkalmas a tárcsázásra, a szalmaterítésre, ezért is vettünk ezekből az idők folyamán már csaknem egy tucatnyit. Sőt, ha lecseréljük ezeket, mindegyiket Fotonokkal pótoljuk majd – jelzi előre a Kel-Feder vezetője. Közben azonban nemcsak a 50 lóerős Foton 504-esek, hanem a majd’ 100 lóerős Perkins turbódízel motoros 904-es Fotonok is megbízhatóan beváltak a részvénytársaságnál. Harmath Attila ugyanígy elégedett a HSC Motor permetezőgépeivel. Ezeket a hatalmas állattartó objektumok, ólak talapzatának, falainak tisztítására használják.

Ám a gépek jó minőségén és különösen kedvező ár-érték-arányán túl más fontos szempont is döntőnek bizonyult a Kel-Feder és a HSC Motor sok éves kapcsolatában.

– A HSC Motornál töretlenül megmaradt az ügyfelek felé tanúsított teljes rugalmasság, szolgálatkészség. Ha hétvégén vagy ünnepnapon hívjuk is a céget kisebb műszaki problémákkal vagy bármivel, szó nélkül és gyorsan állnak mindig a rendelkezésünkre. Ez nagyon fontos erény és szempont a gazdálkodók szemében. A műszaki előnyök mellett ez a hozzáállás az, ami miatt csak ajánlani tudom bárkinek, bármely cégnek a HSC Motor traktorait, gépeit – hangsúlyozza Harmath Attila.

A Kel-Feder Zrt. vezetése mindezek mellett azért is döntött a HSC Motor mellett, mert a nagykereskedés előre, ráadásul garantált áron vállalja a tőle vásárolt járművek, gépek használtan való visszavásárlását. Ez nyilván azt bizonyítja, hogy a Fotonoknak a használt-jármű-piacon is jó ára és stabil vevőköre van – amiből következik, hogy megbízható, a gazdák-gazdálkodók szemében vonzó vételről van szó.