fbpx

A vásári jelenlét a 25 éves évforduló egyik ünnepi állomása számukra

Írta: Szerkesztőség - 2016 május 03.

Az idén negyed évszázados fennállását ünneplő Fertilia Kft. a magyar termőhelyi viszonyokra ideális, nagy hatékonyságú, prémium minőségű műtrágyákat gyárt. A XXIII. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokon első bálozók, a vásári jelenlét a 25 éves évforduló egyik ünnepi állomása számukra.

A Magyar Növénytermesztésért Termékdíj Pályázat 2016. Elismerő Oklevelét nyerték el zászlóshajó termékükkel, a Gramix Rizotec NPK műtrágyacsaláddal, mely a cég egyedülálló fejlesztését, a Rizodyne talajaktivátort tartalmazza.

A műtrágyacsalád értéke kettős hatásában, multistruktúrált tulajdonságában rejlik. Egyesíti a hatékony növénytáplálást és a talajtermékenység fokozását, a hosszú távú talajkondíció javítását.

A Gramix Rizotec NPK rugalmas gyártástechnológiával, szaktanácsadói háttércsapat támogatásával gyártott, mező- és mikroelemek széles spekturmát tartalmazó műtrágya, olyan összetételben, amire a növénynek az adott talajon szüksége van. Az „Önnek gyártjuk!” filozófia párosul a műtrágyában lévő, a talaj mikroorganikus életét dinamizáló Rizodyne talajaktivátorral. Ez a duó forradalmasítja a tápanyag-utánpótlást. Az aktív talaj ugyanis hálás talaj – nő levegőzöttsége, vízmegtartó képessége, megnő a gyökéren keresztüli tápanyagfelvétel, egyúttal minimalizálható az N, P, K veszteség. A kedvező hatás akár éveken át megmarad!

A minőségi fejlesztések terén élenjáró vállalat idén új, automata csomagoló berendezést állított munkába, így a kért kiszerelésben (10 kg, 25 kg, vagy BigBag) a kért időpontban, pontos, jól szervezett logisztikai háttérrel szállítják le a műtrágyát akár a felhasználás helyére, a tábla szélére is.