fbpx

Új DEUTZ-FAHR 5-ös széria

Írta: Agrárágazat-2022/09. lapszám cikke - 2022 szeptember 15. -Hirdetés

A tökéletes kiszolgálótraktor

A nagy teljesítményű FARMotion Stage V motorok, a hatékony, Powershift rendszerű sebességváltók, a nagy teljesítményű hidraulika, a teljesen LED világítás, az SDF Smart Farming Solutions rendszerekhez való előkészítés és a teljesen új formaterv révén az új 5-ös sorozat a DEUTZ-FAHR kiszolgálótraktorok legújabb generációját képviseli.

Az új DEUTZ-FAHR 5-ös sorozat öt modellből áll, amelyek teljesítménye 95–126 LE-ig terjed, és 3 sebességváltó-konfiguráció közül lehet választani, a páratlan rugalmasságot biztosító STOP & Go funkcióval ellátott hidraulikus PowerShuttle irányváltóval, valamint a bármely felhasználó igényeit kielégítő, átfogó tartozékválasztékkal.

Az új FARMotion motorok lenyűgöző teljesítményt és nyomatékot nyújtanak a motor széles fordulatszám-tartományában, így bármilyen célra megfelelő teljesítményt kínálnak.

A rendkívül moduláris sebességváltó-kínálat ugyancsak hozzájárul az 5-ös sorozat sokoldalúságához, valamint ahhoz, hogy a gép minden feladatra bevethető legyen. Az akár 60 + 60 fokozat és az újonnan elérhető APS (Automatic PowerShift) funkció révén az új 5-ös sorozat precíz sebességváltást tesz lehetővé a nyomatékáramlás megszakítása nélkül.

Kiváló mozgékonyság

Az első tengely széles kikormányzási szöge, az állítható reakciójú PowerShuttle, terhelés alatt kapcsolható irányváltó, a Stop & Go rendszer és az SDD gyorskormányzási funkció kiváló manőverezhetőséget biztosít. A sebességváltó-konfigurációtól függően az 5-ös sorozat munkasebessége 300 m/h-tól 40 km/h-ig terjedhet.

Kompromisszumok nélküli hatékonyság és biztonság

A hidraulika-rendszer például akár 4 pár hidraulikacsatlakozóval is rendelhető, és 90 l/min-es szivattyúval is felszerelhető. A modern adatátviteli egység közvetlenül összeköti a traktort a gazdasággal, és lehetővé teszi az „SDF Smart Farming Solutions” nevű új digitális programcsomag használatát, amely leegyszerűsíti a nyomon követést és az adatgyűjtést a későbbi döntéshozatali folyamatok megkönnyítése érdekében.

Kiemelkedő kényelem

A kiemelkedő minőségű anyagokkal és intelligensen elhelyezett kezelőszervekkel büszkélkedő új TopVision vezetőfülke kategóriaelső szintű kényelmet és ergonómiát kínál.

A fülke 4 oszlopos szerkezete és bőséges üvegezése akadálytalan kilátást biztosít minden irányban, míg az innovatív „Hydro Silent-Block” fülkerugózás növeli a kényelmet bármilyen feladat során.

Dorker