fbpx

Értéket és minőséget képvisel a magyar burgonya

Írta: Barna Ferenc - 2023 szeptember 13.

Újabb meghatározó mérföldkőhöz érkezett a magyar burgonya presztízsét általánosan növelő törekvés – Érték és Minőség Nagydíjakat kaptak a Haladás Mezőgazdasági Zrt. GoldenBurg termékei.

GoldenBurg
Értékes tápanyagai mellett kulináris élvezeteket is kínál a burgonya

A megbízható minőség védjegye

A dunaegyházi Haladás Mezőgazdasági Zrt. számára egyfajta hitvallás a hazai termesztésű burgonya népszerűsítése. Küldetésének érzi, hogy növelje a krumpli, mint alapélelmiszer ázsióját és megmutassa, hogy értékes tápanyagai mellett kulináris élvezeteket is kínál.

Kiemelt márkája, a GoldenBurg, ennek két termékével, a B-típusú főznivaló és a C-jelzésű sütésre alkalmas burgonyával pályázott az idei Érték és Minőség Nagydíjra. A pályázaton sikeresen szerepeltek, a burgonyatermelő és -forgalmazó vállalat képviselői a napokban az Országházban vehették át a kitüntetéseket.

Kulich Éva
A díjat a vállalat marketing vezetője vette át

A krumpli diverz alapanyag

Ez egy újabb fontos mérföldkő cégünk és a márka életében. A Nagydíjat megkapni egyfajta visszaigazolása annak, hogy megéri az a sok-sok erőfeszítés, amit kollégáimmal közösen teszünk a hazai burgonya presztízsének növeléséért” – nyilatkozta Kulich Éva, a GoldenBurg kereskedelmi és marketing vezetője, aki azt is kiemelte, hogy fontos számukra edukatív jelleggel is megmutatni, hogy a krumpli valójában mennyire diverz alapanyag. „Ezek a sikerek, elismerések lendületet adnak a munkánk során ahhoz is, hogy a vásárlóink és a kereskedelmi partnereink számára az alapszortiment biztosítása mellett innovatív fejlesztések felé is forduljunk.

Kecskés Gábor, a dunaegyházi Haladás Mezőgazdasági Zrt. elnök-igazgatója a díjazás kapcsán kiemelte: a Magyar Termék védjegyek mellett így már az Érték és Minőség Nagydíj is a magas, illetve megbízható minőségre irányítja majd a vásárlók figyelmét.

A magyar burgonya nincs könnyű helyzetben az elmúlt években. Gondolok itt az extrém környezeti hatások mellett a gazdasági kitettségre is, utóbbinak köszönhetően a magyar burgonyatermelők is évek óta hatványozottan nehéz helyzetben gazdálkodnak. Éppen ezért öröm a számunkra minden olyan elismerés, amellyel földünk aranyát, a burgonyát, ezáltal az agráriumot és egyben a mi munkánkat is értékelik” – mondta az elnök-igazgató.

Forrás: KNK PR&Média