fbpx

Gép: érkeznek a támogatási határozatok, és jön a tavasz is

Írta: - 2022 január 24. -Hirdetés

Lépjen időben, hogy a folyamatosan érkező, még szabad Hardi permetező gépekből választhasson a programban!

hardi permetező

A legmodernebb technika

A világgazdasági folyamatok miatt az új gyári rendelések határideje és a gépek ára is növekszik. Ranger 2500/18 a kisebb üzemméretek hosszú távú, megbízható partnere.

A Hardi a korát megelőzve fejlesztette a DynamicFluid4 rendszert, ami éppen a precíziós kijuttatást támogatja a nyomásváltozás gyors korrigálásával. Ennek nemcsak fordulóknál, hanem szakasz- vagy fúvókaelzárásnál is jelentős szerepe van a megfelelő dózis kijuttatásában a versenytársakkal szemben. Ez ma már szériafelszereltség a következő gépekben. Navigátor 3-4000 l, 18-27 m kerettel, mindig a legutóbbi, legújabb technikai színvonalat képviseli. A Hardi filozófiája, elkötelezettsége a folyamatos fejlesztés mellett a tartósság, a megbízhatóság, és nem utolsó sorban a környezet kímélése.

Hardi permetező

Értéktartó, pontos, hatékony

Mindennek eredményeként jelent meg elsőként a piacon a légrásegítéses kijuttatással, ami nemcsak az elsodródást csökkenti, de biztosítja az ideális cseppméretet, ezzel a lefedettséget.

Commander 3300-4500l, 18-24 m vezérelt légzsákos kivitelben, kormányzott híddal. Az irányítható és szabályozható légáram még nagyobb szélsebesség esetében is minimális elsodródás mellett dolgozik. Utóbbiak esetében lehetőség van ISOBUS-os vezérlésre is. Mindegyik típus alkalmas a kiírás feltételeinek teljesítésére. Fontos, hogy a Hardi rendkívül jól tartja az árát, még magas „életkorban” is értéket képvisel.

Népszerű, jó gépek jó áron

De nemcsak a pályázatok nyerteseit várjuk! Tavaszi munkákhoz alacsonyabb árú (lengyel Jár-Met) műtrágyaszóróval, gyep- és fogasboronával, tisztítókaszával permetezőket (függesztett és vontatott kivitelben) tudunk kínálni az érdeklődőknek. Magágykészítésben a szintén lengyel Namyslo 6 m-es kombinátorát ajánljuk.

JarMet

Olasz termékeink között Matermacc gabona- és aprómag-vetőgépekkel, folyékony vagy szilárd műtrágyát is kijuttató sorkultivátorral, valamint Moro Aratri lazítókkal készülünk. Ezek kiemelkednek kedvező ár-érték arányukkal, a felhasználók körében rendkívül népszerűek.

Spider

A meglévő Hardi permetezőkhöz raktárról alkatrészt biztosítunk, szervizes kollégáink megrendelésre tavaszi felkészítést végeznek.

weboldal: https://szantofold.agroazis.hu/szantofoldi-gepek

Osgyán László +36 30 4063347

Agroázis logó