fbpx

Rangos elismerést kapott a szegedi Déli-Farm Kft.

Írta: Barna Ferenc - 2023 október 17.

A kisvállalati kategória díját a Déli-Farm Kft. kapta a térség immáron hagyományosan legrangosabb gazdasági, társasági eseményén, a Csongrád-Csanádi Kereskedelmi és Iparkamara, valamint az Enterprise Europe Network Szeged szervezésében a TOP 100 Gazdasági Konferencián.

Díjátadás
Déli-Farm Kft. ügyvezetői díjat vehettek át a kamara elnökétől (fotó: Török János)

A vállalkozói szférát érintő legfontosabb kérdések platformja

Október 12-én került megrendezésre Szegeden, a TOP 100 Gazdasági Konferencia, melynek keretében elismeréseket adtak át. A rendezvényhez kapcsolódóan kisvállalati kategóriában a Déli-Farm Kft. ügyvezetői, id. Palotás Sándor és ifj. Palotás Sándor díjat vehettek át dr. Kőkuti Attilától, a kamara elnökétől.

Az eseményén a vállalkozói szférát érintő legfontosabb kérdések voltak terítéken, mint például a vármegye és az ország gazdasági kilátásai, a globalizáció, a hatékony vállalati kommunikáció, a térség turizmusa, valamint a mesterséges intelligencia.

A sikerek sosem egyéni teljesítmények eredménye

Az elismerés nemcsak a vezetőség, hanem az összes munkatársunk eredménye. Büszkék vagyunk arra, hogy egy olyan csapatot sikerült kialakítanunk, ahol mindenki elkötelezett, innovatív és kitartó. Egyben szeretnénk köszönetet mondani partnereinknek, beszállítóinknak és ügyfeleinknek is, akik bizalmukkal és együttműködésükkel támogattak minket ezen az úton. A sikerek sosem egyéni teljesítmények eredménye, hanem a közösség egészének munkájának gyümölcse. Az elnyert díj nemcsak elismerés a múltbeli teljesítményekért, hanem egyben motiváció és felelősség a jövőbeni munkánkhoz” – a cég ügyvezetői nyilatkozatukban kiemelték a partneri kapcsolatokat és a dolgozói lojalitást.

Elmondták, hogy továbbra is azon lesznek, hogy a Déli-Farm Kft. neve garancia legyen a minőségre és megbízhatóságra.

Az elismerésben részesültek
A TOP 100 Gazdasági Konferencián díjazták a legjobban teljesítő vállalkozásokat (fotó: Török János)

A Déli-Farm Kft., több mint 30 éves szakmai tapasztalat

A haszonállattartáshoz kapcsolódó takarmányozási és tenyésztési szaktanácsadással, valamint agrárkereskedelemmel foglalkozó társaság 1990-ben alakult, 100%-ban magyar tulajdonú cég. Kereskedelmi tevékenységének fókuszában a haszonállattartáshoz, lótartáshoz és lósporthoz, valamint kedvtelésből tartott kisállatokhoz használatos termékek forgalmazása áll.

A portfóliójukban szereplő termékeket egyrészt saját szakáruházaikban, valamint webáruházon keresztül értékesítik, másrészt importőrként országszerte szolgálnak ki viszonteladókat.

Forrás: Déli-Farm Kft.
Összeállította: Barna Ferenc