fbpx

Két évtizede megbízható partner a hazai mezőgazdaságban

Írta: Barna Ferenc - 2023 február 06.

Magyarországi jelenlétének 20. évfordulóját ünnepli Austro Diesel GmbH.: az osztrák székhelyű vállalat 2003 óta látja el minden Massey Ferguson (MF) termék kizárólagos importőri feladatát a Közép-Kelet Európai régióban. Az Austro Diesel GmbH. hazánkban két évtizede jelent mércét az ügyfélközpontúság, illetve a megbízhatóság terén, ami a professzionális tanácsadásban, kiemelkedő szerviz szolgáltatásban és a több évtizedes együttműködésben ölt testet a gazdálkodókkal.

Massey Ferguson gépek
Magyarországon a Massey Ferguson teljes termékpalettája gazdára lelhet (fotó: Austro Diesel GmbH.)

Az elégedett vásárlók

A vállalat a hazai, 2003-as kezdetektől fogva követte a nyugaton már bevált értékesítési modellt: szakértő és jól képzett márkakereskedőkön keresztül értékesíti termékeit a magyar piacon. A márkakereskedéseknek szigorú arculati, képzési és felszereltségbeli előírásoknak szükséges megfelelniük annak érdekében, hogy a legjobb szolgáltatást tudják nyújtani az érdeklődő gazdálkodók számára. 

„Rendkívül nagy öröm számunkra, hogy egy ennyire stabil kereskedelmi hálózatot építettünk fel az előző húsz évben, ami az üzleti partnerek és a gazdálkodók számára is állandóságot biztosít. Ezért a hatalmas teljesítményért szeretnék minden egyes résztvevőnek hatalmas köszönetet mondani“ – nyilatkozza ing. Johann Gram, az Austro Diesel GmbH. ügyvezető igazgatója.

„Magyarország rendkívül fontos ország számunkra, nemcsak a közelség és a szomszédság végett, hanem amiatt is, mert egy igazi, sikeres agrárország. Magyarországon a Massey Ferguson teljes termékpalettája gazdára lelhet, sok az innovatív mezőgazdasági vállalkozó, akik értik, hogy a hatékony gazdálkodáshoz minőségi eszközökre van szükségük. Mi pedig nemcsak csúcsminőségű gépekkel, hanem kimagasló szerviz és alkatrészellátással is támogatjuk őket. Büszkék vagyunk rá, hogy a Schwechaton (Ausztriában) található alkatrész raktárunkból még ezekben a nehéz időkben is tudjuk tartani a 24 órán belüli alkatrészellátást Magyarország egész területére! Így vagyunk képesek a mezőgazdaság ütőeréhez közel maradni: Önökhöz, Gazdálkodóhoz!” – fejezi be gondolatait Gram Úr.

A tavalyi, 2022-es év is különleges volt a vállalat számára

Alapításának 40. évfordulóját ünnepelte a vállalat Bécsben különleges, „FARMOUS 40!” rendezvénnyel, 450 Közép-Kelet Európai kereskedelmi partnerével, az Austro Diesel saját dolgozóival, a Massey Ferguson és a gyártó AGCO képviselőivel, valamint más fontos társcégek vezetőivel együtt.

Az Austro Diesel 40 éves évfordulójáról bővebben a cég honlapján olvashatunk.

Az Austro Diesel készen áll a jövőre is

Az előző 20 év megmutatta számunkra, hogy mindig a legtöbbet kell nyújtanunk. Szerviz terén a gépekhez csak a legmagasabb színvonalon szabad szolgáltatást kínálnunk, és mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy az MF vásárlók gépeit működőképesen tartsuk.

Ezek az alappillérek megkövetelik az Austro Diesel által nagyértékűnek tartott képességeket: kimagasló szaktudás, maximális piaci és ügyfél fókusz, megbecsült partneri kapcsolatok (nemcsak a gazdálkodókkal, de a vállalat dolgozóival és üzleti partnereivel szemben is).

Továbbá ezek közül is ki kell emelni, hogy a jövőben is a piac egyik legjobb alkatrész ellátását és vevőszolgálatát kívánjuk biztosítani minden országban. Ha ezeket a vezérelveket kombináljuk a MF kiváló és teljes körű termékkínálatával, akkor láthatjuk, hogy olyan biztos jövőt építünk, ami tökéletesen megfelel a modern mezőgazdaság kihívásainak.

Barna Lőwi
Marketing/Értékesítés – Magyarország
Tel.: +36-30-613-0122
Austro Diesel GmbH.
www.masseyferguson.hu

Forrás: Austro Diesel GmbH./Sajtóközlemény