fbpx
799764

Készítse fel gépeit a Kramp segítségével!

Írta: - 2022 május 30. -Hirdetés

Rövidesen megkezdődik a gazdálkodók legmozgalmasabb időszaka, az aratás. Több hónap munkájának eredménye látszik meg ilyenkor, és ezért a munkáért minden egyes gazdálkodó felé hálásnak kell lennünk, hiszen ők termelik meg a létfontosságú élelmiszereket és alapanyagokat.

Mi a Krampnál pontosan tudjuk, hogy milyen fontos időszak ez a gazdálkodóknak, ezért ajánljuk most betakarító gépeihez széles alkatrészkínálatunkat, hogy megszakítás nélkül, olajozottan menjen az aratás.

Kínálatunkban olyan alkatrészeket talál meg kombájnjához, mint kaszapengék, kalászemelők, kaszaujjak vagy akár csavarok és csapszegek széles kínálata.

Tudjuk, hogy a gazdálkodóknak a legkisebb leállás is jelentős károkat okozhat, ezért a Kramp sajátmárkás termékeinek szigorú gyártási követelményeknek kell megfelelniük, hogy a gazdálkodók biztosan számíthassanak termékeinkre.

Amennyiben mégis elromlik egy alkatrész valamely gépén, a Kramp fejlett logisztikai rendszerének és kiterjedt készletének köszönhetően a megrendelt termékek már másnapra megérkezhetnek, hogy Önnek a legkevesebb időt kelljen elvesztegetnie.

Betakarítás előtt érdemes átnézni, mit kell cserélni gépein és járművein, így itt egy kis emlékeztető, hogy mit ellenőrizzen először:

  1. Felső támasztórudak

A felső támasztórudak a hárompont-csatolók egyik legfontosabb eleme, melynek célja a gépek tartása, valamint azok dőlésszögének állítása. A hidraulikus felső támrudak megkönnyítik a munkavégzést a mechanikus változathoz képest.

Kramp

  1. Kaszapengék

A vágóasztal ellenőrzése az egyik legfontosabb feladat a betakarítás előtti ellenőrzések során. Nézze át, hogy a kaszasínben minden penge ép legyen, valamint élességük is fontos jellemző.

Kramp

  1. Csapágyak

A csapágyak ellenőrzése minden gép esetén létfontosságú. Egy csapágy hibája során az egész gép használhatatlanná válhat, így ezeket sűrűn ellenőrizzük, és ha szükséges, cseréljük őket. Ne feledje, a megelőző javítások olcsóbbak és gyorsabbak, mint azok a javítások, amiket egy elem tönkremenetele után kell véghez vinnie.

Kramp

  1. Akkumulátorok

Egy jól karbantartott akkumulátor éveket bírhat járműveiben, így fontos, hogy időről időre ellenőrizze töltésüket. A hosszú téli hónapok után különösképp fontos, hogy átnézze őket, hiszen ilyenkor drasztikusan csökkenhet teljesítményük.

Kramp

  1. Világítás

A biztonságos és folyamatos éjszakai munkavégzés alapvető feltétele, hogy látszódjon a terület, melyen dolgozunk. Ezzel a hatékonyságot és a kényelmet is hatványozottan segítjük, így kevésbé fárasztó a munka, amivel a balesetveszély is drasztikusan csökken. Különböző típusú lámpák széles sorát megtalálja a Kramp kínálatában, legyen szó hagyományos halogén vagy LED-es munkalámpákról.

Kramp

Érdeklődjön a Kramp termékekről partnereinknél, akiket a webshopunkon elérhető partnerkeresővel lakhelyéhez legközelebb tudja megtalálni!