fbpx

MANHATTAN repcénk nyerte a NÉBIH idei fajta-összehasonlító kísérletek termésversenyét

Írta: - 2023 augusztus 02. -Hirdetés

A RAPOOL-hibrid relatív terméseredménye 108,1%, tehát hivatalosan is öttonnás repce 2023-ban.

A NÉBIH-vizsgálat helyszínei (n=7): Szombathely, Iregszemcse, Tordas, Eszterágpuszta, Bóly, Székkutas, Abaújszántó. A kísérletek átlagos termésszintje 4,7 t/ha.

Kísérleti eredmények, oszlopdiagram

A MANHATTAN a RAPOOL saját kísérleti rendszerében is hasonló eredményeket mutatott fel. Terméshozama négy helyszín átlagában szintén meghaladta az öt tonnát 2023-ban.

Eredmények térképen

Nem véletlenül, hiszen a MANHATTAN rendelkezik minden olyan értékmérő tulajdonsággal, ami egy modern repcétől ma elvárható. A hibrid kombinálja a RAPOOL portfóliójában már sztenderdnek számító tarlórépasárgaságvírus-rezisztenciát a kipergés-ellenállósággal és az RLM7-es fómarezisztenciával. Tápanyag-hasznosító képessége a RAPOOL kínálatán belül is az egyik legkiemelkedőbb. Kiválóan alkalmazkodik a különböző időjárási és termőhelyi adottságokhoz, megtartva a magas termésszinteket. Ideális választás azon termelők számára, akik nemcsak a vetést, de a betakarítást is rugalmasan szeretnék időzíteni, elkerülve a munkacsúcsok kialakulását.

Banner, kinek ajánljuk

Sőt, most még Manhattanbe is eljuthat MANHATTAN repcénkkel. Érdekli az ajánlat? Kérjük, keresse a RAPOOL területi képviselőjét ide kattintva.

Blum Zoltán
ügyvezető
RAPOOL Hungária Kft.
www.rapool.hu