fbpx

Kubota: egy név, amiben megbízhat

Írta: - 2022 május 12. -Hirdetés

Évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvend a Kubota név Magyarországon is. De minek köszönheti a sikerét a márka, és miért teszik le egyre többen a voksukat mellette?

Kubota traktor
Nagy az igény a megbízható munkagépekre (Fotó: Kubota)

Gépek hosszútávú használatra

Egyre nagyobb az igény az olyan traktorokra, fűnyírókra, munkaeszközökre, melyek nemcsak mutatósak, hanem megbízhatóak is. A Kubotánál pedig minden gépet hosszútávú használatra terveznek. Saját gyártású motorokkal és minőségi alkatrészekkel vannak felszerelve, melyeknek nagyon szigorú minőség-ellenőrzési szabványoknak kell megfelelniük, így minimalizálva a meghibásodás esélyét. A legfontosabb karbantartási pontok is könnyen hozzáférhetőek, így a hosszú élettartam garantált.

A modern technológiának, a több mint 130 éves mérnöki tapasztalatnak, valamint a precíz kialakításnak köszönhetően egy Kubota traktor mindig hatékony, gazdaságos, és megbízható.

Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a Magyarországon egyedülálló 5 éves gyártói garancia, ami a mezőgazdasági traktorok mellett kiterjed a kompakt traktor szériákra és a fűnyírókra is.

Szerviz
A Két-KATA Kft-nél jól felszerelt, specializált műhelyben, kiválóan képzett szakemberek dolgoznak (Fotó: Kubota)

A Kubota Care Program igénybevételével a vásárlók 5 évre mentesülnek a javítási költségektől

A Kubota olyan kopóalkatrészeket is befogad a garanciaprogramba, mint a féktárcsa vagy kuplungtárcsa, ami más gyártókra nem jellemző.

A megbízhatóságnak pedig szerves részét képezi a minőségi, gyors és profi szerviz is. Sajnos elkerülhetetlen, hogy néha még a legjobb gépek is meghibásodjanak. A Kubotánál azonban tudják, hogy Önnek szüksége van a gépére, és a munka nem állhat meg. Ez szezonban hatványozottan igaz. A Kubota magyarországi értékesítőjénél, a Két-KATA Kft-nél jól felszerelt, specializált műhelyben, kiválóan képzett szakemberek dolgoznak azon, hogy minden gép minél hamarabb visszaállhasson a munkába.

Két-KATA Kft.
(Fotó: Kubota)

A megbízhatóságot erősítő pozitívumoknak azonban még mindig nincs vége

Akinek már van Kubotája tudja, hogy a Két-KATA Kft.-nél mindig az ügyfél az első. Legyen szó akár új gép vásárlásáról, szervizszolgáltatás biztosításáról, vagy akár csak tájékoztatásról, a Két-KATA Kft. munkatársai mindent megtesznek azért, hogy Ön jó döntést hozzon és elégedett legyen. Ennek az ügyfélközpontúságnak köszönhető, hogy a Két-KATA Kft. az ország egyik legdinamikusabban fejlődő vállalkozásává vált, és számos elégedett ügyféllel büszkélkedhet.

Ha szeretne bővebben tájékozódni a Kubota termékekről, látogasson el a Két-KATA Kft. weboldalára, vagy keresse fel területi képviselő kollégánkat!