Bezárás

Komplex PRONAR zöldsor-ajánlat a DORKER-től 36 HÓNAP GARANCIÁVAL!

Írta: - 2022 március 07. -Hirdetés

A szálastakarmányok betakarításának minősége meghatározza állattenyésztésünk mennyiségi és minőségi paramétereit, sőt, nemcsak gyarapodási, hanem állategészségügyi mutatókban is jelentkezik hatása. Ezért szükséges a megfelelő termesztéstechnológia részeként a betakarítás gépeit is körültekintően kiválasztanunk. Ezen a területen a PRONAR fűkaszákkal, rendterítőkkel, rendsorolókkal, bálázókkal és bálacsomagolókkal, széles technológiai gépsorral áll a gazdálkodók rendelkezésére.

Pronar

Tárcsás fűkaszák

A PRONAR PDK 220, PDT260, PDT300, PDT340 hátsó függesztésű tárcsás fűkaszák alapját a gerendelybe épített merevítőprofillal ellátott PRONAR vágószerkezet alkotja. A cserélhető koptatóbetét és a kiegészítő csúszótalpak edzett kopásálló bóracélból készültek. A PRONAR tárcsák ergonomikus és innovatív alakja alacsony vágási ellenállást és kisebb teljesítményigényt tesz lehetővé a vágóegység teljes szélességében. A PRONAR tárcsás fűkaszák további előnye a két golyóscsapággyal történő stabil tárcsarögzítés a kiváló minőségű fogaskerekekkel kiegészítve, amely csökkenti a zajt, és lehetővé teszi a kések gyors cseréjét.

A PRONAR PDK220 fűkaszáknál standard felfüggesztést alkalmaznak. A PRONAR PDT260, PDT300, PDT340 fűkaszák központi felfüggesztéssel vannak ellátva, amely kiváló talajkövetést biztosít. A három fokozatú állítórendszer tartórugói – 70, 80 és 90 kg – (a talajtípustól függően: tőzegestől a kötött, száraz talajig) lehetővé teszik a fűkasza nyomásának állítását. A széles határok között változtatható dőlésszög (-16o – +11o) lehetővé teszi az egyenetlen és lejtős területeken történő munkavégzést. Három szállítási pozíció különbözteti meg a többi fűkaszától.

A PRONAR fűkaszákra szerelt SZÁRSÉRTŐ gyorsítja a száradást, aminek révén a felhasználó időt és üzemanyagköltséget takaríthat meg. SZÁRSÉRTŐ használatakor a vágással egy időben a fű puhítása is megtörténik, ezért a száradás gyorsabb.

Pronar

A szársértővel ellátott PRONAR PDT260C és PDT300C hátsó függesztett tárcsás fűkaszák modern anyagok és technológiák felhasználásával készültek, erőteljes, könnyű szerkezet jellemzi ezeket. A PRONAR fűkaszákra szerelt KONDICIONÁLÓ gyorsítja a száradást, aminek révén idő és üzemanyagköltség takarítható meg. A PRONAR PDD830 kétoldalas tárcsás fűkasza kiváló választás a nagy fűterülettel rendelkező gazdák számára. Kiválóan helyettesíti a drága önjáró kaszálógépeket. A fűkasza-kombinációk két darab 3 méter széles, hátulra függeszthető, tartókeretre rögzített tárcsás fűkaszából állnak (bal és jobb). A 3 m munkaszélességű, első függesztésű PRONAR PDF300 frontkaszával való kombinálásával 8,3 m-es munkaszélesség is elérhető.

www.dorker.hu

Dorker