fbpx

Verbis Kft: 2024-től a KIOTI traktorok új hazai képviselete

Írta: - 2023 december 06. -Hirdetés

A Verbis Kft. 2024-től átveszi a KIOTI traktorok kizárólagos magyarországi képviseletét. 2024. január 1-től a gépértékesítés mellett a Verbis Kft. biztosítja a KIOTI traktorok szervizhátterét és a folyamatos, gyors alkatrészellátást. A KIOTI termékpalettán a traktorok, mezőgazdasági adapterek, zero-turn fűnyírók, csúszókormányzású rakodók és ATV-k mellett a Daedong saját fejlesztésű CRDI dízelmotorjai is megtalálhatóak.

Évi 40 ezer traktor, 62 ezer motor

A Daedong Corporation, a KIOTI traktorok gyártója, egy dél-koreai mezőgazdasági gépgyártó, melyet 1947-ben alapítottak. 1949 óta fejlesztenek motorokat, 1968 óta traktorokat, és 1983 óta globális gyártóvá növekedtek. Gyártási kapacitásuk évente 40 000 traktor, a kompakt traktor kategóriában (60 LE-ig) harmadik helyen szerepelnek az észak-amerikai eladási statisztikában. A Daedong motorgyár évente 62 400 dízelmotort gyárt saját márkájú gépeikhez és más gépgyártóknak együttesen.

Kiváló megoldás kertészetekben, szántón

A KIOTI traktorok széles körű felhasználásuk és megbízhatóságuk révén népszerűek a piacon. Elérhetőek fülkés és borulókeretes, négykerékhajtású, automata hidrosztatikus, powershift és szinkronizált sebességváltóval szerelt változatokban. A homlokrakodó-adapter, a fronthidraulika és front TLT-hajtás még szélesebb körű felhasználhatóságot kölcsönöz a traktoroknak. A kis-kompakt gépek középső TLT-hajtással is rendelhetőek, így fűnyíró-adapterrel nagy teljesítményű gyepkarbantartó célgépekké változtathatóak. A kis-kompakt és kompakt kategóriákban is rendelhető homlokrakodó adapterrel a traktorok a kisebb állattartó telepek ideális választása. A KIOTI keskeny nyomtávú, ültetvény traktorai kiváló alternatívát jelentenek a kertészetek, gyümölcsösök és szőlészetek számára. A KIOTI traktorcsalád kis-kompakt, kompakt, keskeny nyomtávú, kommunális és univerzális mezőgazdasági gépkategóriákat teljes körűen lefedi a 21-140 LE-s kategóriában. Folyamatosan fejlesztik gépeiket és az informatikai Smart Management rendszert, hogy megfeleljenek a „Precíziós Mezőgazdaság” és „Okos Farm” jövőbeli követelményeinek. A koreai gyártó saját fejlesztésű CRDI dízel motorjait szereli traktorjaikba, amelyek lefedik a teljes 10-140 LE teljesítménytartományt. A legújabb HX széria a 3,833-literes, elektronikus vezérlésű common rail Daedong motorokat kapta, amelyek 95-140 LE teljesítménnyel érhetőek el. A HX traktorcsalád kifejezetten a mezőgazdaság számára készült, a kis- és közepes méretű gazdaságok univerzális traktoraivá válhatnak. A 8 fokozatú Powershift (32*32 fokozat 8×4) váltóval pedig alkalmasak mind állattartó, mind szántóföldi munkákhoz. A 118 l/perc hidraulikus térfogatáram jelentős hidraulikus teljesítményt biztosít speciális adapterek működtetéséhez is. Közel 5 tonnás hátsó emelőképességük elegendő a kategóriájukban használatos függesztett eszközök emeléséhez. A Deluxe fülke ergonómiája, a felhasznált anyagok minősége, a kijelzők és kezelőszervek elhelyezése ideális munkakörnyezetet biztosít a gépkezelő számára.

A Verbis Kft. munkatársai az országban 5 telephelyen állnak rendelkezésre személyes konzultációra és gépbemutatóra, hogy a beruházási döntés meghozatala előtt minden műszaki és egyéb szükséges információ rendelkezésre álljon.

Verbis Kft.
Webhely: www.verbis.hu,
Telefon: (+36) 1 306 3770,
E-mail: [email protected]
Telephelyek: Budapest, Bátonyterenye, Lengyeltóti, Hajdúböszörmény, Kecskemét