fbpx

Rangos díjat nyert ez a 80-117 LE-s traktor

Írta: Kohout Zoltán - 2024 május 07.

Az Agritechnica 2023 kiállításon debütált az új széria, és most elnyerte a Red Dot Product Design kategóriagyőztesének címét.

A teljesen megújult stílust hozó STEYR Plus a világ számos vállalatától és formatervező stúdiójától beérkezett pályázatok közül a választatott ki innovatív kialakításáért. A Red Dot Winner címet a június 24-i Red Dot-díjátadó ünnepségen, a németországi Essenben található Red Dot Múzeumban adják majd át a STEYR tervezőcsapatának. A STEYR Plus traktortervet az elkövetkező Red Dot Design kiállításokon is bemutatják Essenben és egyéb helyszíneken – írja a MezőHír.

Steyr Plus

Az öt új, négyhengeres traktorával a STEYR Plus ötvözi az innovatív formavilágot és technológiát. Európában ez a teljesítménykategória a legnagyobb értékesítési szegmens, és a Plus sorozatot úgy alakították ki, hogy ezen a nehéz piacon is kiemelkedő teljesítményt nyújtson. A formavilágot úgy tervezték, hogy a prémium minőség üzenete mellett gyakorlati előnyöket biztosítsanak a beépített közúti és munkafényszórók. A Plus modell kialakítása ugyanakkor teljes összhangban van a traktorok műszaki megoldásaival is, és ehhez a teljesítményszinthez a precíziós mezőgazdasági technológiák teljes skáláját kínálja, beleértve az S-Guide automata kormányzást és az S-Fleet telematikai rendszert, amely automatizálással könnyíti meg az ügyfelek munkáját.